ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Acne Studios: Στην SS21 συλλογή λατρέψαμε τα χείλη με λάμψη και το minimal μακιγιάζ


Ελένη Τσούτση

8 Οκτωβρίου 2020

Acne Studios: Στην SS21 συλλογή λατρέψαμε τα χείλη με λάμψη και το minimal μακιγιάζ

Ο οίκος Acne Studios ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη αισθητική του και αν κάτι σίγουρα τον χαρακτηρίζει, είναι το "less is more". Το συγκεκριμένο μότο το ακολούθησε πιστά για ακόμη μία φορά, σε μία από τις συλλογές για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2021, που παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Οι pastel αποχρώσεις κυριαρχούσαν στις δημιουργίες του οίκου και αν κάτι λατρέψαμε, ήταν το τόσο simple μακιγιάζ με πινελιές λάμψης κυρίως στα χείλη. Αυτό το twist έκανε τα χείλη να δείχνουν ζουμερά και ελκυστικά. Ο makeup artist Peter Philips εμπνεύστηκε από την αισθητική του οίκου και εστίασε στην λαμπερή επιδερμίδα χωρίς ατέλειες και στην απλότητα. Άλλωστε, το μυστικό της επιτυχίας των Acne Studios δεν είναι τίποτα περισσότερο από την απλότητα.

jenny.gr

Το wet look ολοκλήρωνε μοναδικά τις εμφανίσεις των μοντέλων στο catwalk και τις έκανε ακόμη πιο αέρινες, αλλά παράλληλα χάριζε και δυναμισμό. Μάθαμε λοιπόν, ότι ελάχιστες κινήσεις αρκούν για να είναι το μακιγιάζ φρέσκο και εντυπωσιακό!

jenny.gr
https://instagram.com/p/CGCWvk6jwgA

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.