ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα κραγιόν που πρέπει να αποκτήσετε φέτος το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

9 Οκτωβρίου 2020

Τα κραγιόν που πρέπει να αποκτήσετε φέτος το φθινόπωρο

Φθινόπωρο σημαίνει σκούρα χρώματα και ένα είδος διαφορετικής έντασης στα χείλη. Ο καλύτερος τρόπος για να εντυπωσιάσετε με τα φθινοπωρινά σας outfits, δεν είναι άλλος από μια τέλεια απόχρωση κραγιόν, που θα χαρίσει ζωντάνια και φως στο πρόσωπό σας. Από το φλογερό κόκκινο και το κλασικό μπορντό μέχρι και το ρομαντικό ροζ, ένα είναι δεδομένο, ότι θα λατρέψετε αυτούς τους τόνους και θα αφήσετε στην άκρη όλα τα άλλα.

Μην ξεχνάτε άλλωστε, ότι τα κραγιόν είναι το σήμα κατατεθέν όλων των γυναικών αφού με μια κίνηση ολοκληρώνει το μακιγιάζ και συμπληρώνει μοναδικά κάθε εμφάνιση. Αυτό το φθινόπωρο, ακόμη και αν φοράτε μάσκα προστασίας, πειραματιστείτε με διαφορετικές αποχρώσεις και αναδείξτε το κάθε look σας, γιατί είναι κοινό μυστικό πλέον ότι μια έντονη απόχρωση κραγιόν μπορεί να αλλάξει όλη σας τη διάθεση.

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, τις αποχρώσεις κραγιόν που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας φέτος!

#1. Passionate red

Φέτος, το φθινόπωρο αναζητήστε την πιο κολακευτική για εσάς απόχρωση και φορέστε το με «γυμνό» πρόσωπο, τραβώντας όλη την προσοχή στα χείλη σας και μόνο!

jenny.gr

Pure Color Envy Sculpting Lipstick - Red Case, Estee Lauder

#2. Eccentric Fuchsia

Ο τέλειος συνδυασμός είναι ένας -πολλές στρώσεις mascara, λάμψεις στα ζυγωματικά και nude σκιά. Το πρόσωπό σας θα αποκτήσει αμέσως μια μοναδική λάμψη! Ποιος είπε ότι το φθινόπωρο δεν θέλουμε ένταση στο πρόσωπο;

jenny.gr

Lipsatin Lipstick No 304, Inglot

#3. Romantic Pink

Μπορείτε να το συνδυάσετε με smokey eyes εάν θέλετε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα ή ακόμη να εμπνευστείτε ένα φυσικό μακιγιάζ για τις καθημερινές σας βόλτες.

jenny.gr

Mac Powder Kiss More The Mehr-ier

#4. Berry

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές φθινοπωρινές αποχρώσεις που αναδεικνύει υπέροχα τα μπλε ή πράσινα μάτια. Αν διστάζετε να υιοθετήσετε αυτό το χρώμα, κρατήστε το υπόλοιπο μακιγιάζ σας απλό.

jenny.gr

Creamy Lipstick 27 Ruby Crystal

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.