ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

To προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα σας όλο το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

16 Οκτωβρίου 2020

To προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα σας όλο το φθινόπωρο

Αυτό σημαίνει ότι επενδύουμε σε νέα προϊόντα που θα προστατεύσουν και το παραμικρό σημείο του προσώπου μας. Ένα από τα πιο ευαίσθητα είναι και τα χείλη μας. Μόλις η θερμοκρασία κατέβει ελαφρώς, αρχίζουν να "διαμαρτύρονται" και γίνονται πιο ξηρά, ξεφλουδίζουν, νιώθουμε να μας τραβάνε.

Από τώρα λοιπόν βάζουμε μέσα στο νεσεσέρ που έχουμε μέσα στην τσάντα μας, το lip balm. Προσωπικά μπορεί να τα ενυδατώσω ίσως και 4 με 5 φορές την ημέρα. Θέλω να τα αισθάνομαι απαλά, και ενυδατωμένα. Άλλωστε με αυτό τον τρόπο στρώνουν καλύτερα και τα κραγιόν στα χείλη μου.Μην περιμένετε να έρθουν τα κρύα, επενδύστε σε ένα καλό lip balm και ξεκινήστε την ενυδάτωση από τώρα.

Tip: Αν αντιμετωπίζεις έντονη ξηρότητα με τα χείλη σου, δοκίμασε να τα ενυδατώσεις το βράδυ πριν κοιμηθείς με ελάχιστη ποσότητα, από την κρέμα ματιών σου. Το πρωί και καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, συνέχισε με το lip balm σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.