ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς θα πετύχετε το τέλειο μακιγιάζ για τα online meetings 


Ελένη Τσούτση

16 Νοεμβρίου 2020

Πώς θα πετύχετε το τέλειο μακιγιάζ για τα online meetings 

Αυτή την περίοδο, που όλες δουλεύουμε από το σπίτι, δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε τελείως το μακιγιάζ αφού μέσα στη μέρα μας, ίσως χρειάζεται να συμμετέχουμε σε online meetings. Είναι μια νέα πραγματικότητα, και επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, γνωρίζουμε καλά πως για να αισθανόμαστε όμορφα, καλό θα είναι να περιποιούμαστε τον εαυτό μας. 

Ένα απλό makeup look θα μας ανεβάσει τη διάθεση ενώ θα μας κάνει να δείχνουμε κομψές στα zoom calls. Το δέρμα σας θα είναι λαμπερό και τα χαρακτηριστικά σας όμορφα τονισμένα χωρίς υπερβολές, όπως πρέπει να είναι ένα καθημερινό μακιγιάζ.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν, τόσο μερικά tips όσο και τα κατάλληλα προϊόντα για να δείχνετε πιο δροσερές από ποτέ στην επόμενη online συνάντησή σας. Το πρώτο βήμα είναι ο καθαρισμός και μετά η ενυδάτωση σε βάθος με ένα προϊόν, που θα χαρίσει boost στην επιδερμίδα σας, ώστε να είναι έτοιμη να υποδεχτεί τα υπόλοιπα makeup items.

jenny.gr

Vichy Mineral 89

Τα καλλυντικά που θα χρειαστείτε, θα τα βρείτε παρακάτω με την σειρά εφαρμογής και μην ξεχνάτε ότι στόχος σας είναι να δημιουργήσετε ένα minimal αλλά και δροσερό μακιγιάζ, που θα κάνει την online παρουσία σας ακόμη πιο όμορφη!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.