ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Selena Gomez μας δείχνει το αγαπημένο της φυσικό μακιγιάζ για τον χειμώνα


Ελένη Τσούτση

20 Νοεμβρίου 2020

Η Selena Gomez μας δείχνει το αγαπημένο της φυσικό μακιγιάζ για τον χειμώνα

H Selena Gomez έχει λανσάρει τη νέα σειρά καλλυντικών της, που ονομάζεται Rare και μάλιστα, ο επίσημος λογαριασμός της εταιρίας της στο Instagram, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο followers. Η ίδια, όπως έχει δηλώσει, λατρεύει το μακιγιάζ και να πειραματίζεται τόσο on stage όσο και στην καθημερινή της ζωή.

Η pop star αγαπάει να τονίζει τα μάτια της και να κάνει το βλέμμα της έντονο, ενώ της αρέσει πολύ το φυσικό μακιγιάζ καθώς θεωρεί ότι έτσι αναδεικνύονται καλύτερα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Μάλιστα, ο προσωπικός της makeup artist, Hung Vanngo, αποκάλυψε ένα από τα πιο υπέροχα μακιγιάζ, που έχει δημιουργήσει, και θα θέλετε να το αντιγράψετε asap. 

Είναι ένα μακιγιάζ ιδανικό για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, στο οποίο θα σας εντυπωσιάσουν οι peachy αποχρώσεις του. Οι ροδακινί αποχρώσεις χαρίζουν στο πρόσωπο ζεστασιά και ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες. Βέβαια, ο makeup artist τονίζει ότι : «Όλα έχουν να κάνουν με τη φρέσκια και υγιή επιδερμίδα».

Εμπνευστείτε και βάλτε κι εσείς στο καθημερινό μακιγιάζ σας, ζεστές αποχρώσεις!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo)

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.