ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

4 glam makeup looks για να δημιουργήσετε το ιδανικό για εσάς


Ελένη Τσούτση

31 Δεκεμβρίου 2020

4 glam makeup looks για να δημιουργήσετε το ιδανικό για εσάς

Το glam makeup look αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πιο πολυσυζητημένες τάσεις κάθε Πρωτοχρονιά. Μπορεί όταν ακούτε τη λέξη glam, να σας έρχεται στο μυαλό κάτι υπερβολικό, αλλά αυτό δεν ισχύει αφού η natural βάση είναι το απόλυτο μυστικό. Δηλαδή, φυσικό σχεδόν ανύπαρκτο μακιγιάζ, καθώς έτσι ευνοεί την προώθηση της λάμψης και της υγείας της επιδερμίδας.

Μπορείτε να πετύχετε το ιδανικό no makeup look εύκολα και γρήγορα με τα καλλυντικά που έχετε ήδη στο boudoir σας, για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας στο σημερινό ρεβεγιόν. Ναι, θα μείνετε σπίτι αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα πρέπει, αν μη τι άλλο, να έχετε το τέλειο μακιγιάζ!

Δημιουργήστε μόνες σας το πιο κομψό makeup look και συνδυάστε το με το ανάλογο hairstyle και nail look, για να υποδεχτείτε το 2021 πιο εντυπωσιακές από ποτέ. Glitter στο κάτω βλέφαρο, eyeliner, smokey eyes, κόκκινα χείλη θα πρωταγωνιστήσουν και θα κάνουν το πρόσωπό σας άκρως εντυπωσιακό!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kale teter (@kaleteter)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALLAN AVENDAÑO (@allanface)

 

 

 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.