ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Φρύδια φυσικά και καλοσχηματισμένα: Ο beauty στόχος του 2021


2 Ιανουαρίου 2021

Φρύδια φυσικά και καλοσχηματισμένα: Ο beauty στόχος του 2021

H ζωή είναι μικρή για αρνητικές σκέψεις, βλαβερά συναισθήματα και απεριποίητα φρύδια! Τα δύο πρώτα, ελέγχοντας καλύτερα το μυαλό μας και επικοινωνώντας περισσότερο με τον εαυτό μας, μπορούμε να τα τιθασεύσουμε. Τα τελευταία, αν έχουν λάθος σχήμα, δεν τιθασεύονται με τίποτα!

Λένε πολλές ιστορίες για εσάς. Ακόμα κι όσες νομίζετε ότι έχετε καλά κρυμμένες. Δηλώνουν συναισθήματα και μαρτυρούν τον τρόπο με τον οποίο κατά καιρούς τους έχετε συμπεριφερθεί.

Πλέον, με την προστατευτική μάσκα να έχει γίνει το απόλυτο αξεσουάρ της καθημερινότητάς μας λόγω κορωνοϊού μέχρι νεωτέρας, μπορεί το πρόσωπο να καλύπτεται στο μεγαλύτερο μέρος του, ωστόσο, τα φρύδια, είναι αυτά που βρίσκονται εκτεθειμένα «καδράροντας» τα μάτια.

Κατά τη διάρκεια του 2020,  στην «εποχή του κορωνοϊού», είμαι σε θέση να γνωρίζω καλύτερα από τον καθένα πόσο έλειψαν στις γυναίκες «οι ειδικοί» στην περιποίηση του προσώπου και των φρυδιών λόγω των συνθηκών που προέκυψαν.

Αν περιποιηθήκατε μόνες σας τα φρύδια σας, ελπίζω να μην τους συμπεριφερθήκατε άτσαλα, πειράζοντας το σχήμα τους. Αν, πάλι, περιμένετε έναν ειδικό να τα φροντίσει, τότε, σίγουρα, θα σας ευγνωμονούν.

Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές μέσα από το Jenny.gr για την σημασία της φυσικότητας. Αν τα φρύδια δεν είναι πλούσια και συμμετρικά αλλά λεπτά και αραιά με λάθος σχήμα, τότε αλλάζει όλη η έκφραση του προσώπου.

jenny.gr

Αν ανήκετε στην δεύτερη κατηγορία, να ξέρετε ότι λύση υπάρχει και λέγεται Μicroblading. Η τεχνική-επανάσταση που άλλαξε τα δεδομένα στην ομορφιά και μπορεί να δημιουργήσει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα στην περιοχή των φρυδιών. Ούτε χρόνος θα χρειάζεται για την περιποίησή τους, ούτε μολύβια για να τα ζωγραφίζετε. Eπιπρόσθετα, γυναίκες που ταλαιπωρούνται σε καθημερινή βάση για να δημιουργούν μόνες τους σχήμα στα φρύδια τους, επειδή εκείνα απουσιάζουν εντελώς, θα ξεκινούν την ημέρα τους με άλλη δυναμική.

Θεωρώ ότι διανύουμε μια εποχή που απαιτεί δραστικές λύσεις στα πράγματα. Μια εποχή που αγαπά την φυσικότητα, την ανεπιτήδευτη ομορφιά, την απλότητα και την αποφασιστικότητα.

jenny.gr

Κανένα μακιγιάζ δεν είναι πιο σημαντικό από την natural εικόνα του προσώπου. Με το Microblading, το βλέμμα σας γίνεται το όπλο σας στην ομορφιά. Επενδύστε σε αυτό.

Ας πάρουμε τα μαθήματα του 2020 και ας προχωρήσουμε μπροστά: αυτή η χρονιά μας έμαθε να ακούμε προσεκτικά τις ανάγκες μας, να δίνουμε χώρο και χρόνο στον εαυτό μας να αναπνεύσει, να τον αγαπάμε περισσότερο γιατί μόνο έτσι αντέχει.

Ευχαριστούμε πολύ την Beauty Expert κυρία Σταυρούλα Γιαννούλη, για τις πολύτιμες συμβουλές της.

Biocolours Cosmetics
Σταυρούλα Γιαννούλη
3ης Σεπτεμβρίου 99
210 8253469/422
www.biocolours.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.