ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι top τάσεις στο μακιγιάζ που θα λατρέψουμε το 2021


Ελένη Τσούτση

11 Ιανουαρίου 2021

Οι top τάσεις στο μακιγιάζ που θα λατρέψουμε το 2021

Οι τάσεις έρχονται και φεύγουν όπως και στη μόδα, έτσι και στο μακιγιάζ, και εμείς είμαστε έτοιμες να πειραματιστούμε, υιοθετώντας όσες πιστεύουμε ότι μας ταιριάζουν περισσότερο. Το 2021 λοιπόν, κυριαρχούν ορισμένα trends στο μακιγιάζ που υπόσχονται να μας κάνουν να «διασκεδάσουμε» περισσότερο τη διαδικασία, δίνοντας ένα κομψό και φρέσκο αποτέλεσμα.  

Θα επικρατήσουν μεγάλες αντιθέσεις, το 80’s makeup, minimal πινελιές και μονοχρωματικά looks. Συγκεντρώσαμε τις top τάσεις στο μακιγιάζ για το νέο έτος, γιατί εάν δεν πειραματιστούμε τη νέα σεζόν, τότε πότε;

#1. Διπλό eyeliner

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JO BAKER (@missjobaker)

Το διπλό eyeliner είναι μια νέα τάση στο μακιγιάζ που μας αρέσει και έρχεται για να μείνει. Η κάθε γυναίκα μπορεί να παίξει με διάφορα χρώματα, ενώ αν κάποια δεν θέλει υπερβολικά έντονο αποτέλεσμα, μπορεί απλά να συνδυάσει το κλασικό μαύρο με κάποιο ασημί eyeliner με glitter για μία πιο ιδιαίτερη εμφάνιση.

#2. Monotone makeup look

jenny.gr

Παραμένει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της περασμένης σεζόν το συγκεκριμένο μακιγιάζ. Επιλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα και μπορείτε να το απλώσετε σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά.

#3. Μωβ σκιά

jenny.gr

Και τώρα το φθινόπωρο του 2020 θα φορεθεί πολύ, συγκεκριμένα η μωβ σκιά ματιών. Ειδικά στην απόχρωση της λεβάντας, θα είναι η πιο hot εμφάνιση για τα μάτια σας.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.