ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Selena Gomez μας δείχνει το μακιγιάζ της για το νέο της video clip και εμείς ανυπομονούμε να έρθει η άνοιξη 


Ελένη Τσούτση

21 Ιανουαρίου 2021

Η Selena Gomez μας δείχνει το μακιγιάζ της για το νέο της video clip και εμείς ανυπομονούμε να έρθει η άνοιξη 

H Selena Gomez για τις ανάγκες του νέου της video clip για το τραγούδι "De Una Vez" μας έκανε να περιμένουμε με ακόμη περισσότερη χαρά την άνοιξη. Ο λόγος; Το μονοχρωματικό μακιγιάζ της που πραγματικά "μύριζε" άνοιξη και ανθισμένα λουλούδια. Η ίδια ετοίμασε μόνη το μακιγιάζ της, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά προϊόντα της δικής της σειράς ομορφιάς, Rare Beuty.

Η star είδαμε να μεταμορφώνεται στο κορίτσι των λουλουδιών και κινήθηκε σε αποχρώσεις του ροζ ενώ κατάφερε να δημιουργήσει ένα φρέσκο και δροσερό makeup look που μας ενθουσίασε. Όπως έδειξε, απόλαυσε πολύ την όλη διαδικασία, καθώς είναι beauty junky, για αυτό άλλωστε αποφάσισε να δημιουργήσει μια εταιρεία καλλυντικών.

Η νέα της εταιρεία αξίζει να σημειωθεί ότι παρότι μετρά λίγους μήνες λειτουργίας, έχει κερδίσει την καρδιά πολλών γυναικών αφού τόσο η ποιότητα όσο και η ποικιλία είναι σε υψηλό επίπεδο.

Απολαύστε το video:

https://www.youtube.com/watch?v=dG3Zle1I9pg&feature=emb_title

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.