ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Haute Couture 2021: Τα ωραιότερα beauty looks και οι τάσεις που ξεχωρίσαμε


Ελένη Τσούτση

28 Ιανουαρίου 2021

Haute Couture 2021: Τα ωραιότερα beauty looks και οι τάσεις που ξεχωρίσαμε

Τα fashion shows είναι μία μεγάλη γιορτή για τον χώρο της μόδας αλλά και της ομορφιάς. Είναι η απόλυτη πηγή έμπνευσης και κάθε χρόνο αναμένουμε να γιορτάσουμε όλοι αυτές τις μέρες που διάσημοι οίκοι μας δείχνουν τις δημιουργίες τους αλλά και τις κορυφαίες τάσεις για τις επόμενες σεζόν.

Μπορεί η πανδημία να είναι σε εξέλιξη αλλά αυτό δεν σταμάτησε τον κόσμο της μόδας να δημιουργεί και να βρει έναν διαφορετικό τρόπο να παρουσιάσει ο κάθε οίκος το show του. Έτσι οι συλλογές, που αποκαλύφθηκαν στην Haute Couture Week έγιναν digital, φέρνοντας έναν νέο αέρα στο θεσμό.

Εμείς αναζητήσαμε τις καλύτερες στιγμές ομορφιάς, εκείνες που μας άφησαν είτε με το στόμα ανοιχτό είτε αυτές που αποθηκεύσαμε στο κινητό μας και ανυπομονούμε να τις υιοθετήσουμε την άνοιξη και το καλοκαίρι!

Εμπνευστείτε...

#1.Chanel

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

Τα στεφάνια λουλουδιών ήταν αυτό που έκανε το show του οίκου ακόμη πιο ρομαντικό και παραμυθένιο. Ο πρωταγωνιστής ήταν τα girly hair looks που ήταν γεμάτα ανεμελιά και φρεσκάδα. Το μακιγιάζ ήταν απλό και λαμπερό και ταίριαζε μοναδικά στη συνολική αισθητική της collection. 

#2. Schiaparelli


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Schiaparelli (@schiaparelli)

 

H υπερβολή ήταν το κυρίαρχο στοιχείο. Τα μαλλιά τραβήχτηκαν πίσω σε σινιόν ενώ το δέρμα διατηρήθηκε φρέσκο και λαμπερό. Το μόνο αληθινό στοιχείο ομορφιάς ήταν τα κόκκινα χείλη, τα οποία ήταν άκρως εντυπωσιακά και ταίριαζαν υπέροχα με τη λευκή δημιουργία του οίκου.

#3. Dior

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Makeup (@diormakeup)

O Peter Philips, δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ του οίκου, δημιούργησε ένα φωτεινό αποτέλεσμα μακιγιάζ, χαρίζοντας ντελικάτη έμφαση στα μάτια με μια απαλή χρυσή απόχρωση για τη συλλογή υψηλής ραπτικής Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021 της Maria Grazia Chiuri.

“Θέλησα να δημιουργήσω ένα απαλό αποτέλεσμα μακιγιάζ, βασισμένο σε μια διάφανη επιδερμίδα και σε μάτια, λουσμένα με σατινέ χρυσές αποχρώσεις, διακριτικά εφαρμοσμένες στα βλέφαρα και πιο έντονα στην εσωτερική γωνία του ματιού”, τόνισε ο Peter Philips.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.