Τips για να δώσετε ένταση στις βλεφαρίδες σας χωρίς να τις βαρύνετε

Ελένη Τσούτση
Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021

Σίγουρα οι περισσότερες λατρεύετε ένα βλέμμα με ένταση στις βλεφαρίδες σας, και συνήθως προσπαθείτε να το πετύχετε με τις πολλές στρώσεις mascara, κάτι που βαραίνει τα μάτια μας και πολλές φορές δεν μας κολακεύει. 'Αλλωστε οι μακριές, γυριστές και έντονες βλεφαρίδες είναι ένα από τα beauty goals που έχουμε καθημερινά.

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να πετύχουμε το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα είναι φυσικά η μάσκαρα, αλλά τι γίνεται όταν αυτή μας έχει τελειώσει ή απλά δεν θέλουμε να τη χρησιμοποιήσουμε; Γίνεται να έχουμε «ανοιχτό» βλέμμα χωρίς να απλώσουμε κάποιο προϊόν στις βλεφαρίδες μας; Η απάντηση είναι ναι, και το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να ακολουθήσετε μια "θεραπεία" για μερικές εβδομάδες και όσο μένετε σπίτι.

#1. Βαζελίνη

Η βαζελίνη έχει την ικανότητα να καταπραΰνει και να ενυδατώνει τις ξηρές βλεφαρίδες. Φροντίστε λοιπόν να εφαρμόζετε μια μικρή ποσότητα βαζελίνης στις βλεφαρίδες σας πριν κοιμηθείτε. Το πρωί μόλις ξυπνήσετε, ξεπλυθείτε πολύ καλά και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

#2. Βιταμίνη Ε

Απλώστε πάνω στις βλεφαρίδες σας μια κάψουλα βιταμίνης Ε, μπορείτε να τις προμηθευτείτε από το φαρμακείο, δύο φορές την εβδομάδα χτενίστε τις βλεφαρίδες σας για περίπου 5 λεπτά και θα δείτε μεγάλη διαφορά. Αν δεν θέλετε να χτενίσετε τις βλεφαρίδες σας, απλά απλώστε το έλαιο που περιέχει η κάψουλα λίγο πριν ξαπλώσετε το βράδυ και αφήστε το να δράσει.

#3. Έλαια

Τα φυσικά έλαια όπως το ελαιόλαδο και το καστορέλαιο είναι πολύ ευεργετικά για την ανάπτυξη της τρίχας. Περιέχουν λιπαρά οξέα που θρέφουν τους θύλακες και διατηρούν τις τρίχες υγιείς. Γι’ αυτό και μπορούν να σας βοηθήσουν να μακρύνετε τις βλεφαρίδες σας ευκολότερα.

Εφαρμόστε το λοιπόν, κρύο στις βλεφαρίδες με τη βοήθεια ενός βαμβακιού δύο φορές την ημέρα.

Δείτε ακόμη: