ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το μυστικό για την τέλεια εφαρμογή του concealer


Ελένη Τσούτση

17 Φεβρουαρίου 2021

Το μυστικό για την τέλεια εφαρμογή του concealer

Το concealer είναι αναμφίβολα ο καλύτερός μας φίλος, κυρίως εκείνες τις μέρες που έχουμε κοιμηθεί ελάχιστα και οι μαύροι κύκλοι "κάνουν party" κάτω από τα μάτια μας. Είναι το βασικότερο beauty item, ακόμα και του πιο απλού, καθημερινού μακιγιάζ και όλες έχουμε ένα στο νεσεσέρ μας.

Σύμφωνα μάλιστα με τους επαγγελματίες makeup artists, χρειαζόμαστε τουλάχιστον δύο concealer, σε διαφορετικές αποχρώσεις. Ο λόγος;  

jenny.gr

Tο χρώμα που θα επιλέξουμε για την περιοχή κάτω από τα μάτια, είναι συνήθως ελαφρώς πιο ανοιχτό από την απόχρωση της επιδερμίδας μας. Το να καλύπτουμε σπυράκια, κοκκινίλες και κάθε είδους ατέλειες με ένα πιο ανοιχτό concealer δεν είναι ιδανικό – αντίθετα, υπάρχει περίπτωση να τονίσει το «πρόβλημα». 

Μία απόχρωση concealer, που να ταιριάζει ακριβώς με την επιδερμίδα μας, είναι απαραίτητη, ενώ αν σκεφτούμε πως κάθε εποχή μαυρίζουμε και μετά επιστρέφουμε στο «χειμερινό μας χρώμα», τότε σίγουρα χρειαζόμαστε παραπάνω concealer.

Δείτε τα 6 καλύτερα concealer για να δοκιμάσετε! 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.