AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα καλύτερα nude κραγιόν που ταιριάζουν σε όλους τους τόνους επιδερμίδας


Ελένη Τσούτση

24 Φεβρουαρίου 2021

Τα καλύτερα nude κραγιόν που ταιριάζουν σε όλους τους τόνους επιδερμίδας

H nude απόχρωση είναι πάντα στη μόδα και αποτελεί μία διαχρονική και σίγουρη επιλογή για κάθε γυναίκα που λατρεύει το φυσικό μακιγιάζ. Με ένα nude κραγιόν μπορείτε να δημιουργήσετε από ένα ελαφρύ πρωινό μακιγιάζ  για το γραφείο μέχρι ένα βραδινό μακιγιάζ με smokey eye.

Ναι μπορεί λόγω της μάσκας να έχουμε αφήσει για λίγο τα αγαπημένα μας κραγιόν αλλά σίγουρα ένα zoom call είναι μία καλή αφορμή για να τα επαναφέρετε!

Οι nude αποχρώσεις δείχνουν πιο γεμάτα τα χείλη και χωρίς χρωματικές ατέλειες και το πιο σημαντικό είναι ότι ταιριάζουν με τα περισσότερα looks. Ένα trick που θα κάνει τα χείλη σας να δείχνουν πιο ζουμερά είναι να εφαρμόσετε στα χείλη σας και λίγο lipgloss - το τελικό αποτέλεσμα θα γίνει πιο ελκυστικό.

Εxtra tip:  Διορθώστε τυχόν λάθη, χρησιμοποιώντας ένα μικρό πινέλο και το concealer. 

Αναζητήσαμε όλες τις nude αποχρώσεις που ταιριάζουν σε όλους τους τόνους επιδερμίδας ώστε να επιλέξετε την αγαπημένη σας:

jenny.gr