ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η πριγκίπισσα Eugenie μόλις φόρεσε το πιο stylish αξεσουάρ μαλλιών της σεζόν


Ελένη Τσούτση

24 Φεβρουαρίου 2021

Η πριγκίπισσα Eugenie μόλις φόρεσε το πιο stylish αξεσουάρ μαλλιών της σεζόν

Η πριγκίπισσα Ευγενία είναι γνωστή για το κομψό της στιλ. Ως μέλος της βασιλικής οικογένειας φροντίζει πάντα να είναι σικάτη χωρίς υπερβολές. Αυτό είδαμε και από την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της. Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία με το νεογέννητο και τον σύζυγό της, Jack Brooksbank και εμείς κάναμε focus στα μαλλιά της. 

Για αυτή την τόσο γλυκιά στιγμή, επέλεξε να εμφανιστεί με ένα stylish χτένισμα που το αξεσουάρ που φορούσε, το έκανε μοναδικό. Άλλωστε για ακόμη μια σεζόν τα αξεσουάρ είναι μία από τις πιο hot τάσεις που βλέπουμε παντού γύρω μας. 

Πρόκειται για ένα headband σε μια τόσο ιδιαίτερη απόχρωση που χαρίζει φως στο πρόσωπο και αναβαθμίζει το συνολικό outfit.

To συγκεκριμένο αξεσουάρ ανήκει στο brand Jennifer Behr και η αξία του ανέρχεται στα 203.90€. Φυσικά μπορείτε να βρείτε στην αγορά παρόμοια και πιο οικονομικά και να δημιουργήσετε μοναδικά hair looks!

jenny.gr

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.