ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα καλύτερα tricks για να αναδείξετε το natural μακιγιάζ σας


Ελένη Τσούτση

24 Φεβρουαρίου 2021

Τα καλύτερα tricks για να αναδείξετε το natural μακιγιάζ σας

Είναι το αγαπημένο μακιγιάζ των γυναικών. Στο γήινο makeup look απαιτείται να τονίζετε ελαφρώς τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Το μεγαλύτερο μέρος του μακιγιάζ σας πρέπει να γίνει σε αποχρώσεις του καφέ και μπεζ, ενώ μπορείτε να προσθέσετε και μερικές άλλες χρωματικές πινελιές που να ταιριάζουν. Για να τονίσετε λοιπόν ένα μάτι το οποίο είναι σε γήινες αποχρώσεις, απαιτείται να χρησιμοποιήσετε μάσκαρα.

Το συγκεκριμένο καλλυντικό θα τονίσει και θα κάνει πιο εντυπωσιακό το βλέμμα σας. Επιπλέον όταν χρησιμοποιείτε σκούρες αποχρώσεις του καφέ, θυμηθείτε να δώσετε φως στο μάτι σας, χρησιμοποιώντας το κατάλληλο concealer, στην περιοχή των μαύρων κύκλων. 

Τέλος τα φυσικά βαμμένα χείλη σας, σε καφέ ή μπεζ απόχρωση θα γίνουν πιο sexy, αν πρώτα φτιάξετε το σχήμα τους με ένα μολύβι χειλιών. Πατήστε πάνω στις γραμμές των χειλιών σας και μεγαλώστε ελάχιστα το σχήμα τους. Στη συνέχεια γεμίστε και το εσωτερικό τους και απλώστε το κραγιόν σας.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.