ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Χαρίστε τέλεια υφή στο μακιγιάζ σας, με αυτό το προϊόν


Ελένη Τσούτση

17 Μαρτίου 2021

Χαρίστε τέλεια υφή στο μακιγιάζ σας, με αυτό το προϊόν
Χαρίστε τέλεια υφή στο μακιγιάζ σας, με αυτό το προϊόν

Για να πετύχουμε το natural look πρέπει να δουλέψουμε σωστά τα προϊόντα στο πρόσωπό μας και να κάνουμε την κατάλληλη προετοιμασία στο δέρμα, για να στρώσουν και απορροφηθούν καλύτερα. Ποια είναι αυτά και τι προϊόντα χρειαζόμαστε... συνεχίστε την ανάγνωση και θα σας λυθούν όλες σας οι απορίες.

Ενυδάτωση

Η ενυδάτωση δεν είναι απαραίτητη μόνο πρωί και βράδυ, οι makeup artists προτείνουν και πριν το μακιγιάζ. Πριν από κάθε makeup look, καθαρίστε και ενυδατώστε το πρόσωπό σας, με μία ελαφριά κρέμα ή ακόμα και με ένα serum. Με αυτό τον τρόπο η επιδερμίδα σας θα αναζωογονηθεί και θα πάρει αυτή τη φυσική λάμψη που είναι απαραίτητη.

jenny.gr

Επιπλέον, το primer αν η επιδερμίδα σας είναι ξηρή θα την ενυδατώσει, ενώ αντίθετα αν είναι λιπαρή θα απορροφήσει την περιττή γυαλάδα. Σε κάθε περίπτωση θα αποφύγετε τις αρνητικές συνέπειες του τύπου της επιδερμίδας σας, που εκδηλώνονται με το μακιγιάζ.

Αυτό ωστόσο δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να εφαρμόσετε την ενυδατική σας κρέμα, πριν το primer. Να θυμάστε ότι το συγκεκριμένο προϊόν προετοιμάζει την επιδερμίδα και δημιουργεί την ιδανική υφή για το μακιγιάζ, ενώ η κρέμα παρέχει ενυδάτωση και όλα τα οφέλη που έχει ανάγκη η επιδερμίδα σας.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.