ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Gigi Hadid: Υιοθέτησε την μεγαλύτερη τάση της άνοιξης στο μακιγιάζ της


Ελένη Τσούτση

5 Απριλίου 2021

Gigi Hadid: Υιοθέτησε την μεγαλύτερη τάση της άνοιξης στο μακιγιάζ της
Gigi Hadid: To αγαπημένο της makeup look για την άνοιξη

H Gigi Hadid εκτός από ένα πετυχημένο μοντέλο, είναι και μια ευτυχισμένη μαμά που απολαμβάνει να περνάει χρόνο με την κορούλα της. Μάλιστα, η ίδια μπορεί να γέννησε πριν από λίγους μήνες αλλά το σώμα της επανήλθε γρήγορα, και η ίδια είναι πιο λαμπερή και φρέσκια από ποτέ.

Το όμορφο μοντέλο δεν σταματά να ανεβάζει posts στα social media τόσο με την γλυκιά κορούλα της, όσο όμως και με τις φωτογραφίσεις που κάνει. Μάλιστα, στην τελευταία της ανάρτηση ήταν απλά υπέροχη αφού υιοθέτησε ένα από τα spring make up looks που έχει κάνει αυτή τη σεζόν. 

Η Gigi έκανε το challenge του Tik Tok, στην αρχή του video εμφανίστηκε χωρίς make up και στη συνέχεια με ένα άκρως εντυπωσιακό μακιγιάζ. Υιοθέτησε το τέλειο cat eye look και η αλήθεια είναι ότι μας χάρισε απλόχερα έμπνευση για τα makeup looks της άνοιξης.

Σχημάτισε μια μεγάλη γραμμή με μαύρο eyeliner και τη συνδύασε με ένα super λαμπερό δέρμα με γυαλάδες ενώ τα χείλη της είναι σε nude απόχρωση.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Δείτε ακόμη:

Gigi Hadid: Aπογειώνει τα βραδινά look

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.