ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

6+1 hot αποχρώσεις κραγιόν που θα λατρέψετε το καλοκαίρι 


Ελένη Τσούτση

20 Απριλίου 2021

6+1 hot αποχρώσεις κραγιόν που θα λατρέψετε το καλοκαίρι 
6+1 hot αποχρώσεις κραγιόν που θα λατρέψετε το καλοκαίρι 

Το καλοκαίρι όλα γίνονται πιο έντονα, πιο φωτεινά, πιο δροσερά και έτσι έχουμε ανάγκη να το ζήσουμε και φέτος. Το μακιγιάζ, με τις χρωματιστές πινελιές να πρωταγωνιστούν για ακόμη μία σεζόν θα μας βοηθήσει να κάνουμε μοναδικές εμφανίσεις. Και μπορεί να φοράμε ακόμη τις μάσκες προστασίας αλλά αυτό δεν θα μας εμποδίσει να δοκιμάσουμε τις αγαπημένες μας καλοκαιρινές αποχρώσεις στα χείλη μας!

Τα χείλη λοιπόν πρόκειται να ντυθούν με ζωηρούς τόνους τους επόμενους μήνες. Και αν πρέπει να ξεχωρίσουμε κάποια χρώματα στα κραγιόν για το φετινό καλοκαίρι σίγουρα θα μας βοηθήσει τόσο μια γρήγορη αναζήτηση στο Instagram όσο και τα catwalks των μεγάλων οίκων μόδας. Τα 90s από ότι φαίνεται δεν έχουν επιστρέψει μόνο στη μόδα αλλά και στην ομορφιά.

jenny.gr

Ετοιμαστείτε λοιπόν να ανανεώσετε το καλοκαιρινό σας νεσεσέρ με χρώματα που θα κάνουν ακόμη πιο stylish τα καθημερινά σας makeup looks. Μπορεί το ματ τελείωμα να έδωσε ένα τέλος στα κολλώδη lip glosses, αλλά τώρα που οι νέες φόρμουλες δε θυμίζουν σε τίποτα τις παλιές, ήρθε η ώρα η ισορροπία να ανατραπεί ξανά.

Δείτε τις παρακάτω αποχρώσεις που θα λατρέψετε:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.