Πώς θα αποκτήσετε τέλεια φρύδια

Ελένη Τσούτση
Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021

Το καλοκαίρι πλησιάζει και επειδή θα θέλουμε να περνάμε όλο και λιγότερο χρόνο στον καθρέφτη καθώς θέλουμε να είμαστε πιο φυσικές και σε mood χαλάρωσης, σήμερα θα ασχοληθούμε με το κεφάλαιο – φρύδια. Όταν τα φρύδια είναι καλοσχηματισμένα μπορούν να κάνουν όλα τα χαρακτηριστικά ενός προσώπου πιο αρμονικά.

Υπάρχουν μερικά απλά βήματα που αν τα ακολουθήσετε, θα αποκτήσετε τα φρύδια που επιθυμούσατε.

1. Το σχήμα των φρυδιών πρέπει να συμβαδίζει με το σχήμα του προσώπου για να έχουμε ένα ισορροπημένο και φυσικό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, εάν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, η καμπύλη του τόξου είναι προτιμότερο να είναι γωνιακή ενώ τα τετράγωνα πρόσωπα χρειάζονται ένα λιγότερο έντονο τόξο.

Μπορείτε να σχεδιάσετε μία γραμμή κάτω από το τόξο των φρυδιών, χρησιμοποιώντας ένα λευκό μολύβι και έπειτα να αφαιρέσετε τις τρίχες που εξέχουν από την γραμμή που σχεδιάζετε με ένα τσιμπιδάκι, μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα.

2. Για να γεμίσετε τα φρύδια σας χρησιμοποιήστε ένα μολύβι φρυδιών και θα σας δώσει ένα καλοσχηματισμένο φρύδι – δώστε έμφαση στο να βρείτε τη σωστή απόχρωση. Ένα trick που θα κάνει ακόμη πιο όμορφα τα φρύδια σας είναι να βάλετε μια μικρή ποσότητα highlighter, χαρίζοντας λάμψη στο συγκεκριμένο σημείο.

3. Αν θέλετε να βοηθήσετε να μεγαλώσουν τα φρύδια σας, δεν έχετε παρά να προμηθευτείτε τα κατάλληλα serums και primers ώστε να ενισχύσετε την ανάπτυξη νέων τριχών, δίνοντας πυκνότητα στα φρύδια σας.

Δείτε ακόμη:

H Natalia Castellar έχει τα πιο εντυπωσιακά φρύδια που έχουμε δει σε γυναίκα!