ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

2+1 makeup looks που ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες


Ελένη Τσούτση

31 Μαΐου 2021

2+1 makeup looks που ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες
2+1 makeup looks που ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες

To μακιγιάζ είναι ένα παιχνίδι που μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και χαρά σε κάθε ηλικία. Ανεξάρτητα λοιπόν από την ηλικία, είτε είστε 20, 40, 50, 60, ανεξάρτητα από την προσωπικότητά σας, αλλά και το στιλ σας, οι παρακάτω επιλογές σας ταιριάζουν. Makeup looks που τονώνουν την αυτοπεποίθησή σας, αναδεικνύουν την πιο λαμπερή πλευρά σας, τονίζουν τα χαρακτηριστικά σας!

Κόκκινο Κραγιόν

Ήταν, είναι και θα παραμείνει για πάντα το προϊόν της απόλυτης θηλυκότητας. Ένα κόκκινο κραγιόν μπορεί μόνο του να στηρίξει ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ. Χαρίζει αυτοπεποίθηση, δίνει χρώμα στο πρόσωπο, ταιριάζει σε επίσημα βραδινά αλλά και σε χαλαρά πρωινά. 

jenny.gr

Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει ένα κόκκινο κραγιόν στην τσάντα της matte, glossy, με shimmer ή ακόμα και ένα lip gloss. Γυναίκες στα 20, στα 40, στα 60, επιλέξτε το για τις ημέρες που θέλετε απλά να δείχνετε εκθαμβωτικές.

Έντονα Φρύδια

Είτε είστε έφηβη, είτε είστε άνω των 50, 60, να έχετε πάντα τονισμένα τα φρύδια σας. Είναι το βασικό χαρακτηριστικό στο πρόσωπό σας, που πρέπει να προσέχετε. Αφήστε στην άκρη το τσιμπιδάκι και αντ' αυτού προτιμήστε ένα μολύβι φρυδιών ή ένα gel. 

jenny.gr

Smokey Eyes

Έχετε το τέλειο αψεγάδιαστο σχήμα ματιών ή πλέον έχετε αρκετές γραμμές και ρυτίδες στη συγκεκριμένη περιοχή, όπως και αν είναι, πρέπει να επιλέξετε smokey eyes.

jenny.gr

Εφαρμόστε καφέ, γκρι ή οποιαδήποτε σκούρα σκιά στο κινητό σας βλέφαρο, τονίστε εσωτερικά τις ρίζες των βλεφάρων σας και απλώστε 2-3 στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας. Το έντονο μάτι ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και μπορεί να το υποστηρίξει ακόμα και τις πρωινές ώρες. 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.