ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Tα κόκκινα κραγιόν που φοράμε το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

3 Ιουνίου 2021

Tα κόκκινα κραγιόν που φοράμε το καλοκαίρι
Tα κόκκινα κραγιόν που φοράμε το καλοκαίρι

Το κόκκινο κραγιόν είναι αυτό που έχει κερδίσει τις καρδιές μας. Είναι must have beauty item και δεν μπορεί να λείπει από το νεσεσέρ σας ούτε το καλοκαίρι. Είναι αυτό που θέλουμε όλες να φορέσουμε και να ξεχωρίσουμε με την εμφάνισή μας, δίνοντας την τέλεια λάμψη στα χείλη.

Κλασικό, διαχρονικό και ταυτόχρονα stylish, κολακεύει κάθε επιδερμίδα. Ένας ακόμα καλός λόγος που χρειάζεστε το κόκκινο κραγιόν, είναι ότι με μία μόνο στρώση θα προσθέσει ακαταμάχητη ζωντάνια στο πρόσωπό σας και θα δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ.

jenny.gr

Πώς να το εφαρμόσετε; Πρώτα από όλα, ενυδατώστε τα χείλη με lip balm, έπειτα τοποθετήστε concealer γύρω από αυτά και τονίστε το περίγραμμα με μολύβι. Σε αυτό το σημείο, εφαρμόζετε κραγιόν στον ίδιο τόνο για να αποφύγετε την διχρωμία.

Τip:

Μην ξεχνάτε ότι ο ιδανικός τρόπος για να υιοθετήσετε το κόκκινο κραγιόν στο makeup look σας είναι με διακριτικό μακιγιάζ σε ήσυχους τόνους.

Πάρτε ιδέες εάν το μακιγιάζ του καλοκαιριού που θα έχει πρωταγωνιστή το κόκκινο κραγιόν:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.