ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Tα καλύτερα tips για να μην κάνει το concealer γραμμές κάτω από τα μάτια σας


Ελένη Τσούτση

7 Ιουλίου 2021

Tα καλύτερα tips για να μην κάνει το concealer γραμμές κάτω από τα μάτια σας
Tα καλύτερα tips για να μην κάνει το concealer γραμμές κάτω από τα μάτια σας

Για πολλές γυναίκες, το concealer είναι το σωτήριο προϊόν στο μακιγιάζ, που πολύ δύσκολα μπορούν να αποχωριστούν, και καθόλου άδικα αφού λίγη ποσότητα αρκεί για να δώσει φως στο βλέμμα. Φυσικά, καλύπτει τέλεια τους μαύρους κύκλους από την κούραση που είναι εμφανής αλλά δημιουργεί και ένα ξεκούραστο και δροσερό πρόσωπο.

Για να γίνουν όμως, όλα τα παραπάνω θα πρέπει να εφαρμόζεται σωστά ώστε να μην δημιουργεί αυτές τις αντιαισθητικές λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια, που αλλοιώνουν την υφή της επιδερμίδας και πολλές φορές, προσθέτουν και χρόνια.

Συγκεντρώσαμε 4 τρόπους για να αποφύγετε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση και να αποκτήσετε ένα όμορφο αποτέλεσμα.  

1. Πολλές φορές από βιασύνη ξεχνάτε πρώτα να εφαρμόσετε την ενυδατική κρέμα, έτσι όμως αφυδατώνεται η επιδερμίδα και σχηματίζονται αυτές οι ενοχλητικές λεπτές γραμμές που μοιάζουν με ρυτίδες. Plus, η ενυδατική βοηθάει στο να διατηρηθεί για περισσότερες ώρες το concealer στη θέση του.

Extra tip:  Mπορείτε να αναμείξετε λίγη από την κρέμα ματιών με το concealer, κάνοντάς το ευεργετικό για το ευαίσθητο σημείο κάτω από τα μάτια.

2. Ο πιο ιδανικός τρόπος για να το εφαρμόσετε είναι να σχηματίσετε ένα τρίγωνο, φτάνοντας μέχρι το ζυγωματικό και με ένα νωπό σφουγγαράκι, να ταμπονάρετε εκείνο το σημείο απαλά προκειμένου να εισχωρήσει βαθιά στο δέρμα το προϊόν και να καλύψει τους μαύρους κύκλους. 

jenny.gr

3. Αν χρησιμοποιείτε μεγάλη ποσότητα προϊόντος, πιστεύοντας ότι θα καλύψετε τους μαύρους κύκλους, καλύτερα να το αποφύγετε. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να εφαρμόσετε μόνο την απαιτούμενη ποσότητα concealer χωρίς να βαρύνετε το βλέμμα σας.

4.  Ένα άλλο tip είναι, εφόσον έχετε εφαρμόσει το concealer και έχει απορροφηθεί, να βάλετε από πάνω μια επαρκή ποσότητα πούδρας και να την αφήσετε για 10-15 λεπτά ώστε να ενισχύσει τη διάρκειά του. Στη συνέχεια, αφαιρέστε την με ένα μεγάλο πινέλο και είστε έτοιμες. Αμέσως, θα παρατηρήσετε πόσο λεία και απαλή έχει γίνει η περιοχή. 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.