ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5+1 hot χρώματα κραγιόν που φοράνε όλες οι stars το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

14 Ιουλίου 2021

5+1 hot χρώματα κραγιόν που φοράνε όλες οι stars το καλοκαίρι
5+1 hot χρώματα κραγιόν που φοράνε όλες οι stars το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι τα πάντα γίνονται πιο έντονα, πιο φωτεινά, πιο χαρούμενα. Αυτό ισχύει και στο καλοκαιρινό μακιγιάζ με τις χρωματιστές πινελιές να πρωταγωνιστούν για ακόμη μία σεζόν. Οι περισσότερες stars του Hollywood έχουν ανακαλύψει τις αγαπημένες τους αποχρώσεις στα κραγιόν και εμείς δεν έχουμε παρά να αντλήσουμε έμπνευση για τα επόμενα summer makeup looks μας!

Για παράδειγμα, η Charlize Theron λατρεύει τις κόκκινες αποχρώσεις και της ταιριάζουν μοναδικά καθώς τόσο τα ξανθά της μαλλιά όσο και η επιδερμίδα της, τα αναδεικνύουν υπέροχα. Η JLo ανήκει στην κατηγορία των stars που δεν αποχωρίζονται ποτέ το nude lipstick τους, και όχι άδικα αφού μας έκανε όλες να αγαπήσουμε περισσότερο τα ήσυχα χρώματα ακόμη και το καλοκαίρι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Πάρτε λοιπόν έμπνευση κι εσείς και βάλτε στα χείλη σας ζωηρούς τόνους.

Ανατρέξαμε λοιπόν και σας παρουσιάζουμε τις πιο hot αποχρώσεις, ώστε να είστε πάντα in-style. Ανακαλύψτε τες και υιοθετήστε τις άμεσα στα καλοκαιρινά σας μακιγιάζ.

Φωτογραφία: Getty Images

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.