ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Deva Cassel είναι η προσωποποίηση της δροσερής ομορφιάς


Ελένη Τσούτση

26 Αυγούστου 2021

Η Deva Cassel είναι η προσωποποίηση της δροσερής ομορφιάς
Deva Cassel: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και είναι η προσωποποίηση της δροσερής ομορφιάς

Η 16χρονη κόρη της Monica Bellucci και του Vincent Cassel έχει ξεκινήσει ήδη τα βήματά της ως μοντέλο με τις καλύτερες προοπτικές. Εκτός από την ομορφιά και το ταλέντο που υπάρχουν στο DNA της ως κληροδότημα των γονιών της, η πανέμορφη μελαχρινή νεαρή, έχει ήδη συνεργαστεί με τον οίκο Dolce & Gabbana και άλλους μεγάλους οίκους μόδας.

Το νεαρό μοντέλο έχει τραβήξει επάνω της την προσοχή λόγω της ομορφιάς της, όπως ακριβώς και η διάσημη μαμά της. Η ομοιότητα με την μητέρα της είναι εμφανέστατη και μπορείτε να την διαπιστώσετε μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η έφηβη στον λογαριασμό της στο Instagram!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deva Cassel (@d.casseluxxi)

 

Στο τελευταίο της post ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και είναι η προσωποποίηση της δροσερής και νεανικής ομορφιάς. Η 16χρονη έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Φυσική ομορφιά» και όπως ήταν αναμενόμενο οι followers της άφησαν πολλά κολακευτικά σχόλια.

Η Deva κληρονόμησε τα καλύτερα στοιχεία από τους δύο γονείς της. Μάλιστα, αυτές τις μέρες οι φωτογράφοι εντόπισαν μαμά και κόρη να απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε έναν από τους αγαπημένους τους προορισμούς που δεν είναι άλλος από το νησί της Πάρου!.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.