ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ο τρόπος να αποκτήσετε τα τέλεια τοξωτά φρύδια


Ελένη Τσούτση

27 Αυγούστου 2021

Ο τρόπος να αποκτήσετε τα τέλεια τοξωτά φρύδια
Ο τρόπος να αποκτήσετε το τέλειο, τοξοειδές σχήμα στα φρύδια σας

Tα τέλεια φρύδια μπορείτε να τα δημιουργήσουμε και μόνες μας, αρκεί να ακολουθήσουμε τα σωστά βήματα. Ξεκινάμε καθαρίζοντας την περιοχή των φρυδιών με οινόπνευμα. (Σε περίπτωση που δεν αντέχετε τον πόνο, τρίψτε το δέρμα σας με ένα παγάκι, να μουδιάσει λίγο η περιοχή.)

Ακολουθώντας την φορά των τριχών, αφαιρούμε αυτές που πρέπει. Δεν ξεφεύγουμε από το φυσικό μας σχήμα. Ξεκινάμε πάντα με ένα καθάρισμα, με αφαίρεση δηλαδή τριχών που είναι εντελώς εκτός σχήματος.

Αν δεν έχουμε ευδιάκριτο τόξο, ολοκληρώνοντας το «καθάρισμα», κάνουμε focus στο κατάλληλο σημείο και αφαιρώντας μια – μια τρίχα, κοιτάμε κάθε φορά το αποτέλεσμα στον καθρέφτη.

jenny.gr

Αν δεν πετυχαίνει δεν επιμένουμε, καθώς μπορεί το φρύδι μας να είναι εκ φύσεως ίσιο.

Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιούμε μολύβι ή σκιά και γεμίζοντας την περιοχή πάνω από το σχήμα φρυδιών, δίνουμε την αίσθηση ότι έχουμε τοξοειδές σχήμα. Μερικές μικρές πινελιές με το μολύβι βελτιώνουν αμέσως το σχήμα των φρυδιών – προσφέροντας φυσικό αποτέλεσμα. Όταν ολοκληρώνουμε την αποτρίχωση, χτενίζουμε τα φρύδια προς τα πάνω κατά προτίμηση με το ειδικό βουρτσάκι.

Δείτε τη Leandra Medine, το it-girl που αγαπάμε και για το σχήμα των φρυδιών της.

Φωτογραφία: Getty Images

jenny.gr