ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το graphic eyeliner και η γαλλική κομψότητα συναντήθηκαν στο Φεστιβάλ Βενετίας


Ελένη Τσούτση

2 Σεπτεμβρίου 2021

Το graphic eyeliner και η γαλλική κομψότητα συναντήθηκαν στο Φεστιβάλ Βενετίας
Το graphic eyeliner και η γαλλική κομψότητα συναντήθηκαν στο Φεστιβάλ Βενετίας

Το 78ο Διεθνές Φέστιβαλ Κινηματογράφου Βενετίας έκανε χθες πρεμιέρα και η αλήθεια είναι ότι μας είχαν λείψει οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Τα τελευταία χρόνια, λόγω covid-19, τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά, όσο αφορά τη διοργάνωση αλλά η μόδα, η υψηλή αισθητική και τα εντυπωσιακά beauty looks συνεχίζουν να έχουν τον πρώτο λόγο! Οι stars έλαμψαν και για μία ακόμη φορά είδαμε την κομψότητα να κυριαρχεί. Τόσο το μακιγιάζ όσο και τα hair looks που θα κάνουμε focus είχαν κοινό παρανομαστή - την απλότητα στα καλύτερά της. 

Όλες φόρεσαν δημιουργίες μεγάλων οίκων μόδας και ζήτησαν από τους experts να δημιουργήσουν υπέροχα beauty looks. Είδαμε λοιπόν stylish updos αλλά και υπέροχα make up looks, ακολουθώντας φυσικά τις μεγαλύτερες τάσεις της  σεζόν. 

Δείτε τα ωραιότερα beauty looks:

1. Helen Mirren

jenny.gr

Helen Mirren ήταν το απόλυτο beauty icon. Εμφανίστηκε με ένα  headband κεντημένο ακριβώς όπως και η δημιουργία των Dolce & Gabanna που επέλεξε.

2. Bianca Balti

jenny.gr

To όμορφο μοντέλο εντυπωσίασε τους πάντες με το κίτρινο φόρεμα αλλά και με το γήινο μακιγιάζ που επέλεξε και αναδείκνυε όλα τα λεπτά χαρακτηριστικά του προσώπου της.

3. Greta Ferro

jenny.gr

Η επιτομή της γαλλικής φινέτσας ήταν το beauty look της Ferro. Οι αφέλεις της σε συνδυασμό με το απαλό μακιγιάζ της, ίσως την έκαναν την νικήτρια της βραδιάς. 

4. Barbara Pavlin

jenny.gr

Η Barbara Pavlin εμφανίστηκε με chic bow bun και την κορυφαία τάση της σεζόν στο μακιγιάζ, ένα graphic eyeliner που τόνιζε το βλέμμα της.

5. Penelope Cruz

jenny.gr

Η Penelope Cruz πόζαρε στο κόκκινο χαλί με χαμηλό updo, smoky eye και μια υπέροχη σκούρα κόκκινη απόχρωση στα χείλη που θα μας απασχολήσει όλο το φθινόιπωρο.

Δείτε ακόμη: Venice Film Festival 2021 Red Carpet Looks

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.