ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

H Maisie Williams απογείωσε το gothic glamour μακιγιάζ


Ελένη Τσούτση

3 Σεπτεμβρίου 2021

H Maisie Williams απογείωσε το gothic glamour μακιγιάζ
H Maisie Williams απογείωσε το gothic glamour μακιγιάζ

Την Maisie Williams την αγαπήσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Game of Thrones και κατάφερε να μας εντυπωσιάσει τόσο για το ταλέντο της όσο και με το ιδιαίτερο στιλ της. Οι εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί πάντα έχουν κάτι πολύ μοναδικό και ξεφεύγει από τα συνηθισμένα (μεταξύ μας θα θέλαμε να βλέπαμε περισσότερες stars να ακολουθούν το δρόμο της).

Πρόσφατα, η ταλαντούχα ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των βραβείων "GQ Men" στο Λονδίνο και απέδειξε ότι το gothic glam είναι το στοιχείο της. Επέλεξε μία μάυρη μακριά τουαλέτα και ολοκλήρωσε το look της με ένα έντονο μακιγιάζ στα μάτια.

jenny.gr

Η ίδια φαίνεται ότι θέλησε να δώσει βάθος στο βλέμμα της και τα κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο. Το έντονο eyeliner σε συνδυασμό με τα ξανθά της σχεδόν διάφανα φρύδια δημιούργησαν το απόλυτο makeup look! Τα χείλη της τα κράτησε ήσυχα με μία nude pink απόχρωση.

jenny.gr

Εμνευστείτε και εσείς από το μακιγιάζ της και δώστε έμφαση στα μάτια σας δημιουργώντας ένα eyeliner με χρώμα! 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.