ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Kάντε ντεμακιγιάζ με τα πιο απλά και φυσικά υλικά


Ελένη Τσούτση

5 Σεπτεμβρίου 2021

Kάντε ντεμακιγιάζ με τα πιο απλά και φυσικά υλικά
Kάντε ντεμακιγιάζ με τα πιο απλά και φυσικά υλικά

Το ντεμακιγιάζ αποτελεί το βασικότερο βήμα στη περιποίηση μιας γυναίκας και δε πρέπει να το αμελεί στη καθημερινότητά της. Πολλές φορές μας τελειώνουν τα προϊόντα ντεμακιγιάζ αλλά υπάρχουν έξυπνες λύσεις μέσα στη κουζίνα μας.

Τα φυσικά προϊόντα κάνουν εξίσου καλή δουλειά και το πιο σημαντικό είναι ότι ενώ καθαρίζουν σε βάθος το δέρμα παράλληλα το ενυδατώνουν. Συγκεντρώσαμε όλα τα φυσικά προϊόντα που μπορούμε να κάνουμε ντεμακιγιάζ:

1. Ελαιόλαδο
Απλώστε λίγο ελαιόλαδο στο πρόσωπό σας και κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις μασάζ αφαιρέστε όλο σου το μακιγιάζ. Έτσι θα ξεβαφτείτε και ταυτόχρονα θα ενυδατώσετε καλά την επιδερμίδα σας.

2. Έλαιο καρύδας
Μπορείτε να κάνετε ακριβώς το ίδιο και με το έλαιο καρύδας. Απλά το εφαρμόζετε σε όλο το πρόσωπό και το αφήνετε να δράσει για μερικά λεπτά, στη συνέχεια σκουπίζετε με λίγο βαμβάκι και το μακιγιάζ σας έχει εξαφανιστεί.

3. Αμυγδαλέλαιο
Εφάρμοσέ το στο πρόσωπό σας και μετά από μερικά λεπτά ξέπλυνε με άφθονο χλιαρό νερό. Το πρόσωπο σας αμέσως θα δείχνει λαμπερό και ενυδατωμένο.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.