ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Setting powder: Πώς να το χρησιμοποιήσετε στη beauty ρουτίνα σας


Ελένη Τσούτση

18 Σεπτεμβρίου 2021

Setting powder: Πώς να το χρησιμοποιήσετε στη beauty ρουτίνα σας
Setting powder: Πώς να το χρησιμοποιήσετε στη beauty ρουτίνα σας

Eπιστρέφουμε σιγά σιγά στις αγαπημένες μας beauty συνήθειες και στο μακιγιάζ που τόσο παραμελήσαμε το προηγούμενο διάστημα, του lockdown. Yπάρχει λοιπόν, ένα θαυματουργό προϊόν, όπως το χαρακτηρίζουν οι makeup artists που θα βοηθήσει τη βάση να μείνει στη θέση του.

Ο λόγος για την setting πούδρα που απορροφά τη λιπαρότητα, σταθεροποιεί το μακιγιάζ ενώ δημιουργεί ένα ομοιόμορφο ματ φινίρισμα πάνω από το foundation. Plus, αυτό βοηθάει στο να εφαρμόζεται εύκολα τόσο το ρουζ όσο και το highlighter.

Η setting πούδρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το πρόσωπο μπορεί κάλλιστα να φορεθεί και χωρίς foundation για να μειώσει τυχόν γυαλάδες στο πρόσωπο και να βελτιώσει τη χρωματική ομοιομορφία.

Ακόμη, μια loose powder με shimmer μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το πρόσωπο, αλλά και τον λαιμό ή όποιο άλλο σημείο θέλετε για να δώσετε extra λάμψη στο αποτέλεσμα.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν τις καλύτερες setting powders για ματ αποτέλεσμα που θα λατρέψετε.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.