ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

London Fashion Week: Τα beauty trends που ξεχωρίσαμε


Ελένη Τσούτση

21 Σεπτεμβρίου 2021

London Fashion Week: Τα beauty trends που ξεχωρίσαμε

Η Eβδομάδα μόδας του Λονδίνου επέστρεψε και πάλι στα φυσικά shows και μετά από την περίοδο του lockdown ένα είναι σίγουρο ότι η διάθεση για πειραματισμούς και εμφανίσεις που ξεφεύγουν από τα κλασικά είναι εμφανής. Ενθουσιαστήκαμε τόσο με τα fashion trends όσο όμως και με τα συναρπαστικά beauty moments. 

Κάποιοι εντυπωσίασαν με την μινιμαλιστική τους διάθεση, όπως για παράδειγμα τα blossoming χείλη ενώ  άλλοι με τα έντονα χρώματα και τις πολύχρωμες σκιές. Η London Fashion Week για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, προσελκύει τα φώτα αυτή τη στιγμή και εμείς είμαστε έτοιμοι να αντλήσουμε έμπνευση και φυσικά να δούμε τις τάσεις που θα επικρατήσουν στην ομορφιά.

1. EFTYCHIA

Λίγη ένταση στα μάτια είναι πάντα απαραίτητη. Είδαμε silver σκιές στα βλέφαρα σαν αντίθεση μινιμαλιστικά ρούχα του. Το απαλό shimmery τελείωμα, με μικρή ποσότητα metallic έδωσε τα smoky eyes σε άλλη διάσταση. 

2. Osman

jenny.gr

Τα artistic χρώματα είχαν την τιμητική τους. Η φρεσκάδα και οι γυαλάδες που είδαμε έκαναν τη διαφορά και η επιδερμίδα των μοντέλων έμοιαζε βγαλμένη από το μέλλον. Παρόλο που έχουμε συνδυάσει την άνοιξη με χαρούμενα και φωτεινά χρώματα, φέτος είδαμε πολλές σκούρες αποχρώσεις.

3. Supriya Lele

jenny.gr

Στo show του οίκου είδαμε Supriya Lele σκούρα χείλη ενώ επικράτησε το wet hair look. H επιδερμίδα είχε μια πικάντικη πινελιά. Τα goth vibes ήταν έντονα και μας προετοιμάζουν για τη φθινοπωρινή σεζόν.

4. David Koma

jenny.gr

Το glam στα καλυτερά του. H έντονη γυαλάδα δημιουργούσε μια φρεσκάδα στο makeup look ενώ και εδώ επικράτησε το wet look. Η απλότητα κέρδισε τις εντυπώσεις και ο απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν η αίσθηση του gloss τόσο στο μακιγιάζ όσο και στα μαλλιά. 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.