ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τονίστε το βλέμμα σας με 3 εύκολα eye makeup looks που ταιριάζουν σε όλες


Ελένη Τσούτση

25 Σεπτεμβρίου 2021

Τονίστε το βλέμμα σας με 3 εύκολα eye makeup looks που ταιριάζουν σε όλες
Τονίστε το βλέμμα σας με 3 εύκολα eye makeup looks που ταιριάζουν σε όλες

Toν προηγούμενο χρόνο κάναμε περισσότερο focus στο μακιγιάζ των ματιών αφού με τη μάσκα προστασίας να καλύπτει σχεδόν το μισό πρόσωπο δεν γινόταν να δώσουμε ένταση στα χείλη μας. 

Οι  makeup artists αλλά και τα απανταχού κορίτσια του Instagram, έσπευσαν να γεμίσουν το feed μας με τις προτάσεις τους για εύκολα και εντυπωσιακά eye makeup looks, που όλες μπορούμε να δοκιμάσουμε και να είμαστε έτοιμες για τη νέα σεζόν!

Ποια είναι όμως τα λάθη που μας δυσκολεύουν στο να καταφέρουμε το τέλειο eye look;

- Δεν βάζετε βάση πριν την εφαρμογή των σκιών

Μία σωστή βάση ενισχύει την απόδοση της σκιάς και παράλληλα βοηθάει στο καλύτερο blending – ειδικά όταν έχετε κάνει smokey eye.

- Υπερβολικό μολύβι στα μάτια

Αυτό είναι πράγματι ένα συνηθισμένο πρόβλημα – καθώς πολλές γυναίκες το παρακάνουν με το μολύβι - αυτό μπορεί να έχει το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα: να κάνει τα μάτια να φαίνονται μικρότερα και να χάνεται ένα natural βλέμμα.

Παρακάτω θα βρείτε ιδέες για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μόνες σας εντυπωσιακά eye makeup looks:

Τέλεια φρύδια

jenny.gr

Eπιλέξτε να σχηματίσετε πολύ φυσικά τα φρύδια σας χωρίς υπερβολές. Eφαρμόστε μερικές στρώσεις από ένα eyebrow gel στο χρώμα σας και για να τονίσετε το βλέμμα σας. Τέλος,προσθέστε λίγο άσπρο μολύβι στην εσωτερική πλευρά του ματιού σας!

Smudgy eyeliner

jenny.gr

Για να χαρίσετε περισσότερη λάμψη στο eye makeup σας, μπορείτε να προσθέσετε μια καφέ σκιά με shimmer ή απλώς να βάλετε λίγο glitter πάνω από τη brown eyeshadow σας.

Brown glitter

jenny.gr

Πάρτε το προϊόν με το οποίο θα το σχηματίσετε και περιγράψτε όλη τη γραμμή του άνω βλεφάρου, σύρριζα στις βλεφαρίδες. Έπειτα, χρησιμοποιήστε ένα αρκετά μικρό πινέλο ματιών και κάντε blend τη γραμμή του eyeliner όσο είναι ακόμη νωπή. Στην ουσία αυτό που θέλουμε είναι να χαλάσουμε τη γραμμή, για να πετύχουμε ένα smudgy look.

Εμπνευστείτε από τα fall makeup looks και δοκιμάστε το δικό σας αγαπημένο!

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.