ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

French vibes: Το μακιγιάζ που λατρεύουν οι Γαλλίδες το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

6 Οκτωβρίου 2021

French vibes: Το μακιγιάζ που λατρεύουν οι Γαλλίδες το φθινόπωρο
French vibes: Το μακιγιάζ που λατρεύουν οι Γαλλίδες το φθινόπωρο

Aν θέλετε να πάρετε λίγη έμπνευση για τα φθινοπωρινά σας makeup looks δεν έχετε παρά να εμπνευστείτε από τις Γαλλίδες. Δείχνουν πάντα τόσο chic και το μακιγιάζ τόσο ανεπιτίδευτα όμορφο. Λατρεύουν την απλότητα από το ντυσιμό τους μέχρι και το μακιγιάζ τους γι'αυτό άλλωστε αποφεύγουν να χρησιμοποιούν "βαριά" καλλυντικά ώστε να δείχνει το δέρμα τους γεμάτο φρεσκάδα και ζωντάνια.

Προτιμούν πιο ελαφριές και λαμπερές υφές και προϊόντα ενυδάτωσης. Δίνουν μεγάλη σημασία στη βάση του προσώπου τους πολλές φορές αν νιώθουν ότι δεν δυσχρωμίες να καλύψουν ή ατέλειες εφαρμόζουν μόνο το αντηλιακό τους με χρώμα και δεν ξεχνούν να φωτείσουν το βλέμμα τους με concealer.

Ακόμη, τονίζουν τις γωνίες του προσώπου τους με ρουζ σε φυσικές αποχρώσεις. Με το κατάλληλο πινέλο εφαρμόζουν το ρουζ στα κόκκαλα των μήλων και δημιουργούν έντονα ζυγωματικά. Φυσικά, ολοκληρώνουν το μακιγιάζ τους με λίγες στρώσεις mascara στις βλεφαρίδες τους ώστε να έχουν ένα φυσικό αποτέλεσμα. Για το τέλος αφήνουν την αγαπημένη τους nude ή κόκκινη απόχρωση κραγιόν.

To μότο τους: Less is more και ταυτιζόμαστε απόλυτα!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Violette (@violette_fr)

Δημιουργήστε και εσείς το effortless μακιγιάζ που κάνουν όλες οι στιλάτες Γαλλίδες και υποδεχτείτε τη νέα σεζόν!

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.