ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Θέλετε πυκνές βλεφαρίδες; Με αυτό το ΤikTok hack θα τις αποκτήσετε


Ελένη Τσούτση

15 Οκτωβρίου 2021

Θέλετε πυκνές βλεφαρίδες; Με αυτό το ΤikTok hack θα τις αποκτήσετε
Πυκνές βλεφαρίδες; Με αυτά τα hacks του TikTok θα τις αποκτήσετε σίγουρα

To TikTok είναι πλεόν η αγαπημένη πλατφόρμα των beauty junkies και όχι άδικα αφού είναι γεμάτο με hacks ομορφιάς για οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε. Τα tips μακιγιάζ δε λείπουν και ορισμένα τα βλέπουμε για πρώτη φορά.

Με beauty hacks λοιπόν που άλλες φορές είναι γνωστά, άλλες εύκολα και άλλες λίγο πιο δύσκολα εμείς φροντίσαμε να συγκεντρώσουμε για εσάς τα καλυτέρα tips για να βάζετε mascara όπως ποτέ άλλοτε. Αν θέλετε οι βλεφαρίδες σας να δείχνουν πλούσιες και πυκνές δεν έχετε παρά να εμπνευστείτε από τo παρακάτω viral tip.

Oι makeup artists του Tik Tok μας δείχνουν τεχνικές που εγγυώνται ένα σαγηνευτικό και έντονο βλέμμα. Άλλωστε, η ιδιότητα του makeup είναι να μας βοηθάει να «βελτιώσουμε» μερικά από τα χαρακτηριστικά μας και να τα κάνουμε πιο έντονα.

Μια από τις viral τεχνικές για να εφαρμόσετε mascara είναι η τεχνική του Zick Zack. Όπως θα δείτε στο παρακάτω video, πρέπει να κρατήσετε το βουτσάκι της mascara κάθετα και όχι οριζόντια όπως έχουμε συνηθίσει. Αυτή η κίνηση θα δώσει μεγαλύτερο όγκο στις βλεφαρίδες σας και θα τις κάνει αμέσως πιο πυκνές. Εμείς το δοκιμάσαμε και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό αφού με μια απλή κίνηση οι βλεφαρίδες έδειχναν ακόμη πιο πλούσιες και μακριές.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.