ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Aν δυσκολεύεστε με το eyeliner, αυτοί οι 2 τρόποι θα σας λύσουν τα χέρια


Ελένη Τσούτση

23 Οκτωβρίου 2021

Aν δυσκολεύεστε με το eyeliner, αυτοί οι 2 τρόποι θα σας λύσουν τα χέρια
Aν δυσκολεύεστε με το eyeliner, αυτοί οι 2 τρόποι θα σας λύσουν τα χέρια

To eyeliner χωρίς αμφιβολία είναι ένα από τα πιο sexy προϊόντα καλλυντικών αφού κάνει το βλέμμα κάθε γυναίκας έντονο και διαπεραστικό. Οι experts το αγαπούν αφού μόνο μία κίνηση αρκεί (εντάξει λίγες παραπάνω) για να αλλάξει την εικόνα του μακιγιάζ.

Κάνει το βλέμμα σαγηνευτικό, έντονο και άκρως αισθησιακό. Τονίζει τα μάτια και τα αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο. Ας μη ξεχνάμε ότι στα χρόνια πανδημίας που ζούμε τα μάτια έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο αφού πλέον φοράμε μάσκα προστασίας. Το ερώτημα όμως είναι ένα: μπορούμε να εφαρμόσουμε μόνες μας στο σπίτι eyeliner;

Η απάντηση είναι θετική. Μπορεί στην αρχή να λερωθείτε, αλλά στο τέλος θα ανταμειφθείτε με ένα εντυπωσιακό eyelook.

Σας έχουμε 2 εύκολους τρόπους για να βάλετε eyeliner.

Για όσες θέλετε να έχετε ένα δραματικό αποτέλεσμα, τότε ξεκινήστε να κάνετε τη γραμμή ακριβώς δίπλα στις ρίζες των βλεφάρων σας με ένα μαλακό μολύβι. Αφού τελειώσετε με το μολύβι, πάρτε το eyeliner και περάστε ακριβώς από πάνω.

jenny.gr

Στο δεύτερο τρόπο δεν θα χρειαστείτε μολύβι αλλά μόνο το πινελάκι από το eyeliner. Αρχίστε να βάζετε κουκκίδες κατά μήκος των βλεφάρων σας και σταματήστε στο σημείο που θέλετε να τελειώνει η γραμμή. Στη συνέχεια, ενώστε τις κουκκίδες προσεκτικά και φροντίστε η γραμμή στο τελείωμά της να είναι λίγο πιο λεπτή.

Την επόμενη φορά δοκιμάστε έναν από τους παραπάνω τρόπους και θα δείτε πόσο έντονο και εντυπωσιακό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.