ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτές οι αλλαγές θα κάνουν το καθημερινό σας μακιγιάζ να δείχνει πιο φρέσκο


Ελένη Τσούτση

1 Νοεμβρίου 2021

Αυτές οι αλλαγές θα κάνουν το καθημερινό σας μακιγιάζ να δείχνει πιο φρέσκο
Αυτές οι αλλαγές θα κάνουν το καθημερινό σας μακιγιάζ να δείχνει πιο φρέσκο

Το μακιγιάζ είναι μία ρουτίνα για τις περισσότερες αφού είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Από το πρωί μέχρι το βράδυ και για όλες τις περιστάσεις, αγαπάμε να αναδεικνύουμε τα δυνατά μας σημεία με το μακιγιάζ. Όμως οι κινήσεις που κάνουμε είναι πάντα σωστές;

Τα παρακάτω είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε οι περισσότερες και το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που επιθυμούμε να βλέπου στο καθρέφτη μας. Εσείς ποιο από τα παρακάτω λάθη κάνετε στο καθημερινό μακιγιάζ σας;

Έντονα μάτια - Έντονα χείλη

Ένα συχνό λάθος που κάνουν οι περισσότερες είναι ότι μακιγιάρουν έντονα τα μάτια τους και τα χείλη τους. Αυτό κάνει το makeup φορτωμένο και το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο κολακευτικό. Προτιμήστε να τονίσετε ένα από τα δυο σημεία, ειδικά όταν πρόκειται για το πρωινό μακιγιάζ.

Έντονη μάσκαρα

Σπανίως χρειάζεται να βάζετε πολλές στρώσεις μάσκαρας στις βλεφαρίδες σας. Τοποθετήστε λιγότερη ποσότητα για να αποκτήσετε σαγηνευτικό βλέμμα. Η έντονη μάσκαρα κάνει τις βλεφαρίδες να κολλάνε μεταξύ τους δίνοντας ένα όχι κολακευτικό αποτέλεσμα.
 

Πολύ ανοιχτή βάση foundation

Η βάση είναι απαραίτητη για το καθημερινό makeup. Για αυτό τον λόγο χρησιμοποιήστε τόνους που ταιριάζουν στον τύπο του δέρματος σας. Αποφύγετε τους πολύ πιο ανοιχτούς τόνους από την απόχρωση της επιδερμίδας. Το δέρμα σας δεν θα φαίνεται υγιές και ζωντανό.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.