ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα lipstick hacks που θα αναβαθμίσουν το μακιγιάζ σας


Ελένη Τσούτση

10 Νοεμβρίου 2021

Τα lipstick hacks που θα αναβαθμίσουν το μακιγιάζ σας
Τα lipstick hacks που θα αναβαθμίσουν το μακιγιάζ σας

Αυτό που αναζητάμε πάντα από το κραγιόν που αγοράζουμε είναι να έχει διάρκεια το χρώμα. Ιδανικά θέλουμε να το φοράμε το πρωί και μέχρι το βράδυ να μένει σταθερό στα χείλη μας. Ζητάμε πολλά; Όχι. 

Για να πετύχουμε κάτι τέτοιο λοιπόν, δεν αρκεί να κάνουμε ένα ή και παραπάνω περάσματα με το κραγιόν όπως καταλαβαίνετε. Υπάρχουν όμως κάποια hacks που θα σας ενθουσιάσουν!

- Εφαρμόστε foundation και στα χείλη σας. Ναι, η βάση βοηθάει το κραγιόν να μείνει σταθερό για αρκετές ώρες.
Extra Tip: Φροντίστε να τα έχετε ενυδατώσει λίγες ώρες πριν το μακιγιάζ.

- Κάνετε απολέπιση στα χείλη σας. Αρκεί να πάρετε μια παλιά σας οδοντόβουρτσα και να κάνετε απαλό μασάζ. Επιπλέον όταν θα απλώσετε το κραγιόν, τα χείλη σας θα είναι ελαφρώς πιο μεγάλα-ζουμερά.

jenny.gr

Extra Lipstick Trick:

Παλαιότερα το κραγιόν δεν το χρησιμοποιούσαν μόνο για να βάφουν τα χείλη τους. Ήταν το προϊόν που χάριζε χρώμα και στα ζυγωματικά. Δεδομένου ότι οι τάσεις στην ομορφιά προτείνουν φυσικό makeup και φρεσκάδα στο look, αυτή η συνήθεια έχει επιστρέψει πιο δυναμικά από ποτέ. Ελάχιστο ροζ ή κοραλί κραγιόν στα ζυγωματικά αρκεί για να αποκτήσουμε αυτό το fresh & healthy makeup που θέλουμε.

Διαβάστε ακόμη: Tα καλύτερα Beauty Advent Calendars που θα σας βάλουν σε χριστουγεννιάτικο mood

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.