CELEBRITIES

Η Meghan Markle δεν είχε χρήματα ούτε για να προσλάβει ατζέντη, σύμφωνα με τον makeup artist της


The Jennettes

3 Νοεμβρίου 2021

Η Meghan Markle δεν είχε χρήματα ούτε για να προσλάβει ατζέντη, σύμφωνα με τον makeup artist της

Ο προσωπικός makeup artist της Meghan Markle μίλησε για τη ζωή της και μάλιστα εξομολογήθηκε άγνωστες πληροφορίες τόσο για εκείνη όσο και για την οικογένειά της.

Πιο συγκεκριμένα, για να την υπερασπιστεί από όλα όσα ακούγονται κατά καιρούς εναντίον της είπε ότι μπορεί τώρα να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση αλλά όταν ήταν μικρή, οι γονείς της δούλευαν σκληρά και τα έβγαζαν πέρα δύσκολα. Βέβαια πολλοί θεώρησαν υποκριτικά τα όσα δήλωσε, καθώς ο πατέρας της είχε μία πολύ καλή θέση ως διευθυντής φωτισμού στο Hollywood και η Meghan φοίτησε σε ιδιωτικά σχολεία.

Ακόμη, ο makeup artist, Daniel Martin, o οποίος είχε επιμεληθεί και το νυφικό της μακιγιάζ, μίλησε για το πως γνωρίστηκε με τη δούκισσα του Sussex. Είπε, ότι στην αρχή της καριέρας της, αναζητούσε έναν makeup artist και κάλεσε η ίδια τον ατζέντη του καθώς δεν μπορούσε να πληρώσει να έχει δικό της εκπρόσωπο. "Συνήθως ο διαφημιστής φέρνει σε επαφή το ταλέντο με το styling, όμως εκείνη δεν είχε κάποιον εκπρόσωπο".

Η Meghan έχει μιλήσει για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Ήμουν σερβιτόρα, babysitter και έκανα διάφορες δουλειές μαζί για να καλύπτω τα έξοδά μου. Δούλευα όλη μου τη ζωή και έκανα αποταμίευση όταν και όπου μπορούσα, αλλά και όταν αυτό ήταν μια πολυτέλεια, γιατί συνήθως ήταν για να τα βγάλω πέρα και να έχω αρκετά για να πληρώνω το ενοίκιό μου και να βάζω βενζίνη στο αυτοκίνητό μου".

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.