VIDEO

H Meghan Markle διαβάζει το νέο της παιδικό βιβλίο ως "δούκισσα του Sussex"


The Jennettes

29 Οκτωβρίου 2021

H Meghan Markle διαβάζει το νέο της παιδικό βιβλίο ως "δούκισσα του Sussex"
H Meghan Markle παρουσίασε το νέο της παιδικό βιβλίο και μας συστήθηκε ως "δούκισσα του Sussex"

H Meghan Markle, μετά την στροφή που έκανε στη ζωή της μαζί με τον πρίγκιπα Harry, αφήνοντας πίσω τους το Παλάτι και μετακομίζοντας μόνιμα στην Αμερική, είναι πλέον αρκετά διαφορετική και μας δείχνει και άλλες πτυχές του χαρακτήρα της.

Η Markle εμφανίζεται τώρα σε ένα νέο video όπου μας συστήνεται ως "δούκισσα του Sussex" για να παρουσιάσει το παιδικό βιβλίο που έγραψε. Είναι η πρώτη φορά που αποκαλεί τον εαυτό της με τον συγκεκριμένο τίτλο, μετά την απομάκρυνσή της από το Παλάτι.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: "έγραψα αυτό το ποίημα για τον σύζυγό μου και τον γιο μας, Archie, και μετά το έκανα βιβλίο ώστε να το απολαύσετε και εσείς".

Το βιβλίο της αποτυπώνει τη σχέση μεταξύ πατέρα και γιου και μας υπενθυμίζει τους πολλούς τρόπους με τους οποίους η αγάπη μπορεί να διαμορφωθεί και να εκφραστεί σε μια σύγχρονη οικογένεια. Το συγκεκριμένο μάλιστα βιβλίο υποστηρίζει τη διεθνή καμπάνια «Διαβάζω δυνατά», η οποία σκοπό έχει να ενθαρρύνει τα παιδιά να αγαπήσουν τα βιβλία μέσα από τη μεγαλόφωνη ανάγνωση. 

Η Meghan επέλεξε ένα κομψό outfit για την προώθηση του παιδικού βιβλίο της με τίτλο ‘The Bench’. Στο βίντεο φοράει ένα λευκό πουκάμισο που έχει συνδυάσει με ένα μπλε denim, ενώ έχει πιάσει τα μαλλιά της στο χαρακτηριστικό της χαμηλό κότσο.

Μπορεί να έχει αλλάξει πολλά στη ζωή της αλλά το στιλ της φαίνεται να έχει ακόμη τις βασιλικές επιρροές. Φαίνεται άλλωστε και μέσα από τις ενδυματολογικές επιλογές που κάνει μετά τη μετακόμισή της στην Αμερική.

Δείτε το video:

 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr