ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

8 μπορντό κραγιόν που θα μείνουν σταθερά στα χείλη σας όλη μέρα


Ελένη Τσούτση

16 Νοεμβρίου 2021

8 μπορντό κραγιόν που θα μείνουν σταθερά στα χείλη σας όλη μέρα
8 μπορντό κραγιόν που θα μείνουν σταθερά στα χείλη σας όλη μέρα

Το χρώμα που φοράμε παραδοσιακά τον χειμώνα στα χείλη μας είναι το μπορντό. Για την ακρίβεια, είναι μία τάση που συνεχίζει εδώ και πολλές σεζόν και δεν είναι τυχαία η αγαπημένη πολλών γυναικών.

Λατρεύουμε τη συγκεκριμένη απόχρωση αφού είναι ροκ και με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορεί να ταιριάξει τόσο με ένα casual look όσο και με ένα ultra glam.

Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας αγαπούν τα μπορντό χείλη. Versace και Louis Vuitton στην πιο ματ εκδοχή και αλλά και στην πιο glossy συνδυασμένο με μία shimmery σκιά, αποδεικνύοντας στην πράξη πως μπορεί να αναδείξει το ίδιο υπέροχα ένα κλασικό και ένα μοντέρνο makeup look.

jenny.gr

Αν κάτι μας προβληματίζει όταν επενδύουμε σε ένα κραγιόν, αυτό είναι η διάρκειά του αφού θέλουμε να μένει στη θέση του όλη μέρα. Παρακάτω θα βρείτε τη λίστα με τα πιο hot μπορντό lipstick που θα παραμείνουν στα χείλη σας all day-all night!

Διαβάστε ακόμη: Τα concealers που καλύπτουν τους μαύρους κύκλους και εξαφανίζουν τις ατέλειες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.