ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Rihanna επέλεξε το πιο ανατρεπτικό χρώμα eyeliner για το cat eye look της


Ελένη Τσούτση

24 Νοεμβρίου 2021

Η Rihanna επέλεξε το πιο ανατρεπτικό χρώμα eyeliner για το cat eye look της
Η Rihanna επέλεξε το πιο ανατρεπτικό χρώμα eyeliner για το eye look της

Η Rihanna εκτός από pop star, έχει δημιουργήσει και τη δική της εταιρεία με καλλυντικά και skincare προϊόντα, την «Fenty Beauty». Η ίδια λατρεύει το μακιγιάζ και μάλιστα κατά καιρούς δημοσιεύει makeup tutorial, δείχνοντάς μας τα tips που εφαρμόζει για να είναι λαμπερή και φρέσκια.

Δεν είναι λίγες οι φορές, που την έχουμε δει τόσο με ανατρεπτικά hair looks όσο και με εξεζητημένα μακιγιάζ. Η RiRi είναι, με λίγα λόγια, beauty icon και το απέδειξε για ακόμη μια φορά με την τελευταία της ανάρτηση. Υιοθέτησε λοιπόν ένα εντυπωσιακό cat eye looκ. Tης αρέσει να δημιουργεί γατίσιο μακιγιάζ που τονίζει τα της μάτια και κάνει ακόμα πιο γοητευτικό το βλέμμα της.

Αυτήν τη φορά, όμως, δεν επέλεξε ούτε μαύρη σκιά με μαύρο μολύβι, ούτε μπλε αποχρώσεις για το μακιγιάζ ματιών της. Η RiRi δημιούργησε cat eye look με κόκκινο eyelinerΤο μακιγιάζ της ολοκλήρωσε με nude lip gloss και μας θύμισε πολύ τη δεκαετία των 90’s.

Και κάπως έτσι η Rihanna μάς έδωσε το απόλυτο #beautyinspo για τον χειμώνα.

Δείτε το video και αντιγράψτε το makeup look:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by R I H A N N A (@ririgalbadd)

Διαβάστε ακόμη:Θέλετε πυκνά φρύδια; Αυτά είναι τα βήματα για να τα αποκτήσετε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.