ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Θέλετε πυκνά φρύδια; Αυτά είναι τα βήματα για να τα αποκτήσετε


Ελένη Τσούτση

23 Νοεμβρίου 2021

Θέλετε πυκνά φρύδια; Αυτά είναι τα βήματα για να τα αποκτήσετε
Θέλετε πυκνά φρύδια; Αυτά είναι τα βήματα για να τα αποκτήσετε

Οι περισσότερες γυναίκες επιθυμούν καλοσχηματισμένα φρύδια καθώς γνωρίζουν καλά ότι έτσι αναδεικνύονται καλύτερα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Έτσι συγκεντρώσαμε τα καλύτερα tips που θα σας δώσουν άμεσα αποτελέσματα.

Ανεξάρτητα από το πόσο προφανές αυτό ακούγεται, είναι πάντα το πιο δύσκολο βήμα στην αποκατάσταση των λεπτών φρυδιών. Κάντε το πιο εύκολο για τον εαυτό σας, κρύβοντας τις λαβίδες και τον μικρό καθρέφτη σε ένα συρτάρι που σπάνια χρησιμοποιείτε.

Τώρα, αφήστε τα φρύδια σας να αναπτυχθούν για λίγες εβδομάδες. Ενδεχομένως να εκπλαγείτε από το πόσο πραγματικά μεγαλώνουν όταν σταματήσετε να τα πειράζετε και να διαταράσσετε τον φυσικό τους κύκλο ανάπτυξης.

Ο καθαρός, υδατοδιαλυτός τύπος του ορού βασίζεται σε παραδοσιακά συστατικά που είναι γνωστό ότι ενισχύουν και πιθανώς αναπτύσσουν τις τρίχες, όπως βιοτίνη, βιταμίνες και πεπτίδια. Απλά εφαρμόστε το από τα φρύδια σας πριν κοιμηθείτε και επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία κάθε βράδυ για να δείτε τα αποτελέσματα σε μόλις τέσσερις εβδομάδες.

Τα μαλλιά σας φαίνονται και είναι πιο υγιή όταν τους βάζετε conditioner, σωστά; Το ίδιο ισχύει και για τις τρίχες στα φρύδια σας. Είναι εύκολο να τις ξεχνάμε και να τις παραμελούμε, οπότε δοκιμάστε ένα εύκολο στη χρήση εργαλείο όπως αυτό το στυλό, το οποίο είναι γεμάτο με συστατικά που ενισχύουν την τρίχα όπως οι κερατίνες και οι πρωτεΐνες σόγιας για την ενίσχυση και τον έλεγχο των φρυδιών.

 Δείτε ακόμη:

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.