ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

H Lucy Boynton με monochromatic makeup είναι το look της ημέρας


Ελένη Τσούτση

1 Δεκεμβρίου 2021

H Lucy Boynton με monochromatic makeup είναι το look της ημέρας
H Lucy Boynton απογειωσε το monochromatic makeup look

Τα Fashion Awards πραγματοποιήθηκαν και για μία ακόμη φορά οι σταρ έδειξαν τον καλύτερο στιλιστικό εαυτό τους στο κόκκινο χαλί. Τα beauty looks ήταν λαμπερά και glam αφού στις περισσότερες όπως φαίνεται έλειψαν οι επίσημες εμφανίσεις.

Το μακιγιάζ όμως που έκλεψε όλα τα βλέμματα και μας χάρισε έμπνευση και για τα γιορτινά makeup looksήταν εκείνο της της Lucy Boynton. 

Η ηθοποιός βρίσκεται στη λίστα με τα αγαπημένα μας beauty icons και δικαιολογημένα αφού πάντα όσα κάνει αποτελούν άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις. Η makeup artist, Valeria Fereira εμπνεύστηκε ένα δραματικό eye makeup σε πορτοκαλί - κόκκινη απόχρωση. Μάλιστα επέλεξε να το συνδυάσει με μαύρο eyeliner, μακριές βλεφαρίδες ενώ στα χείλη φορούσε ένα nudeκραγιόν.

jenny.gr

Ο πρωταγωνιστής του μακιγιάζ ήταν τα μάτια της που τονιζόταν ακόμη περισσότερο τα μπλε μάτια της. Όσον αφορά τα μαλλιά της ήταν ανεπιτήδευτα με χαλαρούς κυματισμούς στις άκρες.

jenny.gr

Αν και εσείς θέλετε να δοκιμάσετε μία έντονη σκιά και διστάζατε, η Lucy Boynton σας δείχνει τον τρόπο. Ειδικά τώρα που στις γιορτές θα τολμήσουμε όλες μας τα πιο glam μακιγιάζ, η συγκεκριμένη πρόταση είναι ιδανική αφού ταιριάζει και σε όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Φωτογραφίες: @valeriaferreiramakeup

Διαβάστε ακόμη: Fashion Awards 2021: Oι πιο εντυπωσιακές red carpet εμφανίσεις των βρετανικών βραβείων μόδας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.