ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

To τελευταίο beauty look της Zendaya είναι όλα όσα θέλουμε για τα Χριστούγεννα


Ελένη Τσούτση

6 Δεκεμβρίου 2021

To τελευταίο beauty look της Zendaya είναι όλα όσα θέλουμε για τα Χριστούγεννα
To beauty look της Zendaya είναι όλα όσα θέλουμε για τα Χριστούγεννα

Η αλήθεια είναι ότι δεν προλάβαμε να ξεπεράσουμε το προηγούμενο iconic μακιγιάζ της Zendaya, το αντίστροφο eyeliner και τώρα επανήλθε με ένα άκρως εντυπωσιακό beauty look. Η ίδια εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του Spider-Man στο Λονδίνο την Κυριακή, συνοδευόμενη από τον Tom Holland.

Αυτό, όμως, που ξεκάθαρα έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν το μακιγιάζ της, αλλά και το wet hair look της. Θα λέγαμε ότι είναι η απόλυτη έμπνευση για τα Χριστούγεννα. Με τη βοήθεια του makeup artist Raoul, η Zendaya δημιούργησε μια λαμπερή βάση στο πρόσωπο με γυαλάδες, δίνοντας έμφαση στο βλέμμα της, όπως συνηθίζει.

jenny.gr

Υιοθέτησε ένα έντονο smokey eye σε καφέ αποχρώσεις ενώ στα χείλη της φόρεσε ένα nude lip gloss. Το eye look ολοκληρώθηκε με αρκετές στρώσεις μάσκαρα, αλλά και ένα highlighter σε μία ιριδίζουσα απόχρωση στα κόκκαλα τωνφρυδιών της. Τα έντονα κοψίματα έκαναν τη διαφορά αφού τόνισαν ακόμη περισσότερο τα όμορφα χαρακτηριστικά της.

jenny.gr

Τα μαλλιά της ταίριαζαν υπέροχα με όλο το outfit και την έκαναν να δείχνει ακόμη πιο sexy. Μπορεί το εν λόγω look να θυμίζει καλοκαίρι, όμως τα τελευταία χρόνια το συναντάμε όλο το χρόνο. Πρόκειται για τη τάση που μπορεί να ολοκληρώσει τέλεια την πιο glam εμφάνιση. Το εφέ του βρεγμένου σε αυτό το τόσο εντυπωσιακό χτένισμα μας δίνει ιδέες για τα επόμενα γιορτινά hair looks.

Διαβάστε ακόμη: Πώς να διαλέξετε μολύβι φρυδιών; Τips για να βρείτε τη σωστή απόχρωση

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.