ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

6 nude κραγιόν που δεν θα βγαίνουν από τα χείλη σας αυτά τα Χριστούγεννα


Ελένη Τσούτση

19 Δεκεμβρίου 2021

6 nude κραγιόν που δεν θα βγαίνουν από τα χείλη σας αυτά τα Χριστούγεννα
Instagram/@chiaraferragni
Ναι μπορεί το κόκκινο κραγιόν να έχει ταυτιστεί με τα Χριστούγεννα αλλά εμείς σήμερα θα κάνουμε την ανατροπή και θα μιλήσουμε για τις αγαπημένες μας nude αποχρώσεις.

Είναι διακριτικό και πάντα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες από το πρωί έως το βράδυ, αρκεί φυσικά να επιλέξετε το σωστό, δηλαδή αυτό που θα σου εξασφαλίσει έντονο χρώμα αλλά και μεγάλη διάρκεια.

Η nude απόχρωση είναι πάντα στη μόδα και αποτελεί μία διαχρονική και σίγουρη επιλογή για κάθε γυναίκα που λατρεύει το φυσικό μακιγιάζ. Με ένα nude κραγιόν μπορείτε να δημιουργήσετε από ένα ελαφρύ πρωινό μακιγιάζ για το γραφείο μέχρι ένα βραδινό μακιγιάζ με smokey eye, κατάλληλο για όλα σας τα καλέσματα τις γιορτές.

Οι nude αποχρώσεις δείχνουν πιο γεμάτα τα χείλη και χωρίς χρωματικές ατέλειες και το πιο σημαντικό είναι ό,τι ταιριάζουν με τα περισσότερα looks. Ένα trick που θα κάνει τα χείλη σας να δείχνουν πιο ζουμερά είναι να εφαρμόσετε στα χείλη σας και λίγο lipgloss - το τελικό αποτέλεσμα θα γίνει ακόμη πιο ελκυστικό.

Αναζητήστε το δικό σας αγαπημένο nude για αυτές τις γιορτές στην παρακάτω gallery:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.