ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς μια τεχνική ημιμόνιμου μακιγιάζ μπορεί να διευκολύνει την καθημερινότητά σου το 2022


Σταυρούλα Γιαννούλη

9 Ιανουαρίου 2022

Πώς μια τεχνική ημιμόνιμου μακιγιάζ μπορεί να διευκολύνει την καθημερινότητά σου το 2022
Η ζωή μας είναι η καθημερινότητά μας. Μια “καλή” ζωή είναι ουσιαστικά μια ποιοτική καθημερινότητα που τρέχει με αρμονία, ισορροπία, χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία και τα συναισθήματά μας κατά τη διάρκειά της, είναι -κυρίως – θετικά.

Η εικόνα του εαυτού μας στον καθρέφτη θα πρέπει να δέχεται την αγάπη και την κατανόησή μας, ανεξάρτητα από το αν αυτή μας αρέσει ή όχι τόσο. To μόνο σίγουρο είναι ότι μικρές αλλαγές μπορούν να την βελτιώσουν, χαρίζοντάς μας περισσότερη ενέργεια μέσα στη μέρα και ευχαρίστηση.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ κρύβει έναν πλούτο λύσεων για τις γυναίκες που θέλουν να δουν μια αλλαγή στο πρόσωπό τους, χωρίς να “πειράξουν” τα χαρακτηριστικά τους αλλά αναδεικνύοντάς τα.

Μέσω των τεχνικών ημιμόνιμου μακιγιάζ, φρύδια, μάτια και χείλη μπορούν να τονιστούν χωρίς να γίνεται αντιληπτή η εφαρμογή τους.

Jenny.Gr

Μεγάλο ρόλο στο αποτέλεσμα έχει φυσικά ο τεχνίτης που θα επιλέξετε. Μια συζήτηση μαζί του είναι αρκετή για να καταλάβετε την αισθητική του και την “στρατηγική” του. Γενικότερα επικρατεί μεγάλη σύγχυση και οι πελάτες, επηρεασμένοι από τα πρότυπα που προβάλλει το Instagram, ζητούν πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και την αληθινή ζωή.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ που σέβεται το πρόσωπο και τις αναλογίες του, είναι διακριτικό και δεν αντικαθιστά το μακιγιάζ με προϊόντα ομορφιάς. Έτσι, αν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε μια τεχνική, θα πρέπει να ξέρετε τι πραγματικά θέλετε από αυτή και αν είναι διατεθειμένος ο τεχνίτης να σας το προσφέρει.

Μια μικρή αλλαγή μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στην σχέση σας με τον εαυτό σας. Συνήθως ο φόβος της αλλαγής επισκιάζει την εσωτερική ανάγκη για ανανέωση. Μην τον “ακούτε” όταν σας λέει να μην δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Να ακούτε την φωνή μέσα σας που ζητά από εσάς μια αλλαγή για να νιώσετε καλύτερα. Ο χρόνος στην πρωινή προετοιμασία σας θα μειωθεί πολύ και η αυτοπεποίθησή σας θα αυξηθεί.

Jenny.Gr

Ο τονισμός των χαρακτηριστικών σας μέσω του ημιμόνιμου μακιγιάζ είναι μια απόφαση που θα σας δικαιώσει και μια επένδυση που αξίζει κάθε ευρώ που θα δώσετε. Να θυμάστε το μότο μου “Το φθηνό είναι ...ακριβό”, δηλαδή μια τεχνική που κοστίζει υπερβολικά λίγο, θα σας αναγκάσει να την διορθώσετε ή να την σβήσετε βάζοντας το χέρι ακόμα πιο βαθιά στην τσέπη.
Εμπιστευτείτε έμπειρους τεχνίτες και αφεθείτε στα χέρια τους δείχνοντας εμπιστοσύνη. Το αποτέλεσμα θα δώσει άλλο χρώμα στη νέα χρονιά που ξεκινά και θα σας χαρίσει ένα μεγάλο χαμόγελο ικανοποίησης - ακόμα κι αν δεν φαίνεται λόγω της μάσκας...

Ευχαριστούμε πολύ την Brow Expert κυρία Σταυρούλα Γιαννούλη για τις πολύτιμες συμβουλές της.

Stavroula Giannouli
3ης Σεπτεμβρίου 99
210 8253469/422
www.stavroulagiannouli.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.