ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αναζητάτε την τέλεια βάση; Βρήκαμε τα καλύτερα foundations για κάθε ανάγκη


Ελένη Τσούτση

10 Ιανουαρίου 2022

Αναζητάτε την τέλεια βάση; Βρήκαμε τα καλύτερα foundations για κάθε ανάγκη
Βρείτε το ιδανικό για εσάς

Τo foundation αποτελεί το πιο σημαντικό βήμα για ένα τέλειο μακιγιάζ. Πολλές φορές όμως το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό καθώς δεν δείχνει φυσικό αλλά cakey. Tα πλέον σημαντικότερα λάθη είναι η απόχρωση και η υφή.

Το χρώμα που θα επιλέξετε καλό είναι να μην διαφέρει από το φυσικό τόνο της επιδερμίδας σας. Συγκεντρώσαμε μερικά βήματα που θα σας βοηθήσουν να εφαρμόσετε ομοιόμορφα το foundation:

  • Όπως γνωρίζουμε η πούδρα είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε ματ όψη στην επιδερμίδα αφού έχετε ολοκληρώσει το μακιγιάζ. Γνωρίζατε όμως ότι ξεκινώντας από την πούδρα μπορείτε να χαρίσετε στην επιδερμίδα σας ματ όψη; Οι κορυφαίοι makeup arists προτείνουν translucent πούδρες που θα κάνουν το foundation να απλώνεται τέλεια.
  • Αν η επιδερμίδα σας παρουσιάζει μόνο λίγα σημεία που θέλουν κάλυψη, επιλέξτε να καλύψετε μόνο αυτά. Φροντίστε να ελέγξετε το τελικό αποτέλεσμα σε φυσικό φως για να αποφύγετε τυχόν διχρωμίες και τέλος περάστε μια διάφανη πούδρα πάνω από όλο το πρόσωπο.

Φυσικά, για όλα τα παραπάνω steps χρειάζεστε ένα foundation ιδανικό για τον τύπο της επιδερμίδας σας. Εμείς ανακαλύψαμε τα κορυφαία της αγοράς και εσείς δεν έχετε παρά να επενδύσετε στο κατάλληλο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS