ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τέλειες βλεφαρίδες: Το TikTok μας δίνει ένα νέο trick για να τις αποκτήσουμε


Ελένη Τσούτση

17 Ιανουαρίου 2022

Τέλειες βλεφαρίδες: Το TikTok μας δίνει ένα νέο trick για να τις αποκτήσουμε
Pexels
Δώστε εντυπωσιακό σχήμα στις βλεφαρίδες σας

Χωρίς αμφιβολία η mascara είναι το must-have προϊόν στο νεσεσέρ σας αφού μερικές στρώσεις αρκούν για να έχετε ακόμη πιο πλούσιες, πιο μακριές και πυκνές βλεφαρίδες.

Το TikTok όμως ήρθε και αυτή τη χρονιά με ένα hack για να σας κάνει να αναθεωρήσετε για τον τρόπο που εφαρμόζετε τη mascara. Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε ολοένα και περισσότερα προφίλ να το δοκιμάζουν και τα αποτελέσματα είναι τουλάχιστον θεαματικά!

Βέβαια το συγκεκριμένο hack δεν είναι καινούριο καθώς οι makeup artists το αναφέρουν πάντα όταν δίνουν συμβουλές για το πώς να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τη μάσκαρα που έχουμε. Για να το δοκιμάσετε θα χρειαστείτε την αγαπημένη σας mascara και ένα ψαλίδι βλεφαρίδων.

Σύμφωνα με την Audrey το πρώτο βήμα είναι να «περάσετε» τις βλεφαρίδες σας με το ειδικό ψαλίδι για βλεφαρίδες αλλά όχι με τον παραδοσιακό τρόπο αλλά στην αρχή το εφαρμόζετε ανάποδα με καθοδικό τρόπο και έπειτα με τον κανονικό τρόπο, όπως θα δείτε στο παρακάτω video. Tέλος, συμπληρώνετε με την mascara και το τελικό εφέ είναι απλά εντυπωσιακό!

@audboos Reply to @rollerbl4des how I do my lashes 💓 #TheChallengeAllStars #makeuptutorial ♬ Peaches - Justin Bieber

Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες mascara της αγοράς:

Jenny.Gr
Yves Rocher Curl Mascara 01 Black
Jenny.Gr
Clinique High Impact™ Mascara 01 Black

Jenny.Gr
Diorshow Iconic Overcurl Mascara - Spectacular 24h Volume & Curl
Jenny.Gr
Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara Extreme Black

Jenny.Gr
Clarins Wonder Perfect Mascara 4D Waterproof

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.