ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5 nude κραγιόν που ταιριάζουν σε όλoυς τους τόνους επιδερμίδας


Ελένη Τσούτση

19 Ιανουαρίου 2022

5 nude κραγιόν που ταιριάζουν σε όλoυς τους τόνους επιδερμίδας
Ανακαλύψτε όλες τις αποχρώσεις

Τα nude κραγιόν ολοκληρώνουν υπέροχα ένα natural μακιγιάζ τοσο το πρωί όσο και το βράδυ. Οι nude αποχρώσεις κολακεύουν όλες τις γυναίκες, αρκεί να βρουν αυτή που τους ταιριάζουν περισσότερο.

Μάλιστα αν κάναμε ένα lipstick battle το πιο πιθανό είναι ο μεγάλος νικητής να ήταν το κόκκινο κραγιόν αλλά το nude κραγιόν πάντα θα προσφέρει την extra φινέτσα σε κάθε makeup look. Αρκεί ο σωστός συνδυασμός με το μακιγιάζ των ματιών και ένα απλό natural look να αναβαθμιστεί στη στιγμή και να κάνει το πρόσωπό σας να λάμπει.

Mπορούμε να δώσουμε μια chic διάθεση στο μακιγιάζ μας με μικρές, διακριτικές πινελιές. Ταιριάζει τόσο με smokey look, όσο και με φυσικό makeup look. Όσες αναζητάτε girly style, προσθέστε lip gloss για juicy αποτέλεσμα.

Ανακαλύψτε τις αποχρώσεις που ταιριάζουν στους περισσότερους τόνους επιδερμίδας και συμπληρώνουν το μακιγιάζ σας με τον καλύτερο τρόπο:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.