ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

6 hot pink κραγιόν που θα φοράμε το χειμώνα


Ελένη Τσούτση

23 Ιανουαρίου 2022

6 hot pink κραγιόν που θα φοράμε το χειμώνα
Επιλέξτε το ιδανικό για εσάς

Ναι και ο χειμώνας θέλει έντονες αποχρώσεις και όσο το χιόνι πλησιάζει εσείς δεν έχετε παρά να φορέσετε την ωραιότερη απόχρωση hot pink και να το διασκεδάσετε! Το ίδιο ισχύει και για το μακιγιάζ, με τις ζωηρές χρωματιστές πινελιές να πρωταγωνιστούν και φέτος.

Τα χείλη γίνονται οι απόλυτοι πρωταγωνιστές (ναι ακόμη και αν βρισκόμαστε σε καιρό πανδημίας) και το statement κομμάτι του look σας. Τα κραγιόν μας έλειψαν αφού η μάσκα προστασίας δεν βγαίνει από πάνω μας, ας βάλουμε όμως όλα εκείνα τα ζωηρά χρώματα που θα φωτίσουν την επιδερμίδα μας και όλο το πρόσωπό μας, ακόμη και σε ένα online meeting.

Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες προτάσεις για φούξια κραγιόν και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε δική σας την αγαπημένη σας.

Αυτό το χειμώνα αφήστε στην άκρη τους ήσυχους υποτόνους και επιλέξτε στα πιο ζωηρά μονοπάτια του φούξια και του electric pink. Οι makeup artists άλλωστε προβλέπουν ότι αυτή η απόχρωση θα βρίσκεται παντού τόσο την άνοιξη όσο και το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.