ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι καλύτερες πούδρες για το τέλειο ματ μακιγιάζ


Ελένη Τσούτση

30 Ιανουαρίου 2022

Οι καλύτερες πούδρες για το τέλειο ματ μακιγιάζ
Δείτε τις καλύτερες πούδρες της αγοράς

Για ένα όμορφο και φυσικό καθημερινό μακιγιάζ το μόνο που χρειάζεται είναι να εφαρμόσετε τα απολύτως απαραίτητα καλλυντικά. Θα χρειαστείτε καλλυντικά που θα σας να καλύπτουν τις ατέλειες, να καμουφλάρουν τις λεπτές γραμμές ενώ θα χαρίσουν ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Όλα αυτά τα κριτήρια ισχύουν και για την πούδρα σας.

Αν έχετε κουραστεί η πούδρα σας να σας εγκαταλείπει μέσα στην ημέρα και να δημιουργείται ένα cakey αποτέλεσμα τότε ήρθε η στιγμή να αλλάξετε πούδρα και να επενδύσετε σε μια πιο ποιοτική.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν τις καλύτερες πούδρες της αγοράς ώστε να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει, είτε θέλετε να κάνετε baking στο concealer σας είτε να κρατήσετε υπό έλεγχο τη λιπαρότητα.

Extra tips:

  • Μία πούδρα μπορεί κάλλιστα να φορεθεί και χωρίς foundation για να μειώσει τυχόν γυαλάδες στο πρόσωπο και να βελτιώσει τη χρωματική ομοιομορφία.
  • Μία πούδρα με shimmer μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το πρόσωπο αλλά και το λαιμό ή όποιο άλλο σημείο θέλετε για να δώσετε μία extra λάμψη στο αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.